Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous maanantaina 17.9.

Julkaistu 14.9.2018 12.23

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 17.9 klo 17.00 alkaen valtuuston istuntosalissa keskusvirastotalossa, Aleksis Kiven katu 14-16 A. Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä sekä kokouksen jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.

Esityslistalla on mm. takausprovision perimisen aloittaminen kaikista kaupungin myöntämistä takauksista. Kaupunginvaltuuston päätettäväksi esitetään, että kaupungin konserniyhteisöilleen myöntämissä takauksissa provisioluokkia olisi kolme: 0,3 prosenttia, 0,5 prosenttia ja 0,7 prosenttia.

Kaupunki oli vuoden 2017 tilinpäätöshetkellä myöntänyt erilaisia takauksia muiden puolesta 450,6 milj. eurolla. Näistä tytäryhteisöjen puolesta annettuja takauksia oli 439,0 milj. euroa ja muiden puolesta annettuja takauksia oli 11,6 milj. euroa. Takausprovisio on luoton takaajan perimä korvaus siitä vastuusta, jonka se kantaa esimerkiksi luottoriskin suhteen.

Lisäksi kokouksessa käsitellään valtuustoaloitteisiin annettuja vastauksia.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Käsittelyssä olevista aiheista voi keskustella kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto. Keskusteluun voi osallistua myös verkkolähetyksen yhteydessä olevalla verkkolomakkeella tai tekstiviesteillä.

Suora lähetys valtuuston kokouksesta


Lisätietoja

Viestintäjohtaja
Anna-Maria Maunu
puhelin 0400 734 058
sähköposti [email protected]