Siirry sisältöön

Koillisen alueverkostossa 5.9. teemana Kauppi-Niihaman alue

Julkaistu 31.8.2018 9.26

Koillisen alueverkoston 5.9. tilaisuudessa keskustellaan ja kuullaan syksyn aikana käynnistyvästä Kauppi-Niihaman alueen vertaissuunnittelukokeilusta.

Ulkoilija koirineen Kaupin metsässä.
 

Kaikille avoin tapaaminen pidetään keskiviikkona 5.9.2018 klo 17–19 Koilliskeskuksen kokoustila Kivessä (Liikekatu 3, Prisman liikekeskus, kirjasto). Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30

Kauppi-Niihamalla on pitkä historia kaupungin yleisenä ulkoilun ja vapaa-ajan alueena. Alue on merkittävä viherympäristön ja vapaa-ajan palveluiden, maiseman ja kulttuurihistorian sekä ekologisen verkoston kannalta. Vertaissuunnittelun ideana on visioida ja suunnitella aluetta yhdessä asukkaiden, alueen käyttäjien ja eri toimijoiden kanssa. Vertaissuunnittelusta kertovat kaupungin, Villi vyöhyke ry:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun edustajat.

Koillis-Tampereen alueeseen kuuluvat kantakaupungin koillisosasta Aakkula, Hankkio, Huikas, Takahuhti, Pappila, Ristinarkku, Ruotula, Messukylä, Viiala, Vehmainen, Holvasti, Leinola sekä Linnainmaa. Alue jatkuu pohjoiseen Atalan, Kumpulan, Tasanteen ja Olkahisen kautta laajaan Aitolahden ja Teiskon maaseutualueeseen.

Koillisen alueen alueverkoston loppuvuoden tapaamiset pidetään 10.10., 7.11. ja 12.12. klo 17 - 19 Koilliskeskuksen Kivessä (Liikekatu 3).

Kauppi-Niihama on aiheena myös keskustan alueverkoston tilaisuudessa, joka pidetään tiistaina 11.9. Kissanmaan koululla (Teiskontie 28) klo 17–19.


Lisätietoja

Aluekoordinaattori (koillinen)
Ulla Jantunen
puhelin 050 591 1674


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen