Siirry sisältöön

Taloraati arvioi Hiedanrantaa

Julkaistu 20.8.2018 14.51

Pirkanmaan maakuntamuseon taloraati kokoontuu jälleen 27.8. kello 18. Raati suuntaa Lielahden entisen sellutehtaan, nykyisen Hiedanrannan alueelle sekä Niemen kartanon ympäristöön. Arvioinnin kohteena ovat sekä historiallinen teollinen ympäristö että uusi asuntorakentaminen. Tarkemmin kohteet selviävät paikan päällä. Millaisia pisteitä raati antaa Lielahden kohteille?!

Hiedanranta
 

Taloraati on osa Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikon ohjelmaa, kävelykierros, jossa raati arvioi arkkitehtuuria ja erilaisia kaupunkitiloja. Tänä vuonna teemana on identiteetti. Raadissa on kuusi jäsentä, mutta mukaan toivotaan myös yleisöä osallistumaan keskusteluun. Ennakkovalmistautumista ei tarvita ja kaikki mielipiteet ja näkemykset ovat oikeita!

Lähtö tapahtuu kello 18 Lielahden kartanon päärakennuksen edestä (Tehdaskartanonkatu 38) ja kävellen tehtävä kierros kestää noin 2 tuntia. Pirkanmaan maakuntamuseo vastaa raadin järjestelyistä. Taloraadin anti tallennetaan Tampereen museoiden arkistoon ja julkaistaan blogissa Vapriikin nettisivuilla.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Säänmukainen varustus.