Siirry sisältöön

Ilmoittaudu nyt koulujen harrastavaan iltapäivätoimintaan

Julkaistu 13.8.2018 9.25

Kiinnostaisiko freegym, salibandy, shakki tai oman yrityksen perustaminen? Koululaisten ilmoittautuminen kouluilla järjestettävään harrastavaan iltapäivätoimintaan on alkanut ja päättyy keskiviikkona 22.8.2018. Tutustu koulusi tarjontaan ja löydä itsellesi ikioma harrastus!

Liikuntakerholaiset pallopelissä
 

Harrastava iltapäivätoiminta eli hip-toiminta käynnistyy jälleen syyskuun alussa ja valikoimissa on monipuolinen kattaus eri harrastusmahdollisuuksia.

Eri-ikäiset peruskoululaiset pääsevät tutustumaan ja osallistumaan laajaan kerhotarjontaan joko omalla koululla tai niiden lähellä olevilla liikuntapaikoilla. Kerhotarjontaa on suunniteltu koulupoluittain ja osallistua voi myös toisen koulun hip-kerhoihin.

Liikunnalliset kerhot ovat suosituimpia, mutta valittavana on runsaasti muutakin mielenkiintoista tekemistä, muun muassa robotiikkaa, keppihevoskurssia, parkouria ja sirkusta. Tiedekurssilla pääsee tutustumaan tieteen eri ilmiöihin ja kokkikurssilla maistelemaan itse tekemiään herkkuja. Koululla voi harrastaa myös kulttuuria. Yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa tarjotaan muun muassa valokuvausta, draamaa ja kuvataidetta.

Harrastava iltapäivätoiminta on lapsille ja nuorille maksutonta ja sitä järjestetään kaikilla Tampereen kaupungin peruskoululuilla. Kerhoja ohjaa inspiroiva ja osaava joukko eri alojen ammattilaisia: mukana on järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja opettajia.

Toimintaan voi tutustua ja ilmoittautua Tampereen kaupungin internetsivuilla, ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 22.8.2018. Alakoulun kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti internetsivujen kautta, yläkoulun harrastuksiin pääsääntöisesti ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Hakuajan jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan koululta. Varsinainen kerhokausi pyörähtää käyntiin syyskuun alkupuolella.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Leena Tiainen
puhelin 040 801 6243
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Hanna Leppänen