Siirry sisältöön

Nuorisopalvelut kutsuu vapaaehtoisia aikuisia jalkautumaan nuorten pariin Blockfest-viikonloppuna

Julkaistu 9.8.2018 19.41

Kaupunkifestivaali Blockfest rantautuu Tampereen Ratinaan 17.–18.8.2018. Tuhannet nuoret kokoontuvat tuolloin joko festarialueelle tai sen välittömään läheisyyteen juhlimaan. Joukko vapaaehtoisia aikuisia ja nuorisotyöntekijöitä jalkautuu festarikansan pariin auttamaan apua tarvitsevia juhlijoita.

 

Blockfestin on arvioitu olevan tänäkin vuonna samankaltainen tapahtuma kuin koulujen päättäjäisilta Rosendahlin rannassa. Viime keväänä koulujen päättäjäisiltana kaupungin nuorisotyöntekijät ja Huolella-verkoston vapaaehtoiset ohjasivat kotiin, ensiapuun tai selviämisasemalle kymmeniä nuoria.

– Suurin osa nuorista juhlii rauhallisesti ja vain pieni murto-osa juhlijoista aiheuttaa huolta. Olemme paikalla auttamassa kaikkia apua tarvitsevia, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti.

Blockfest kerää keskustan alueelle tuhansia juhlijoita, joten vapaaehtoisia auttajia tarvitaan paljon. Nuorisopalvelut kutsuukin nyt vapaaehtoisia aikuisia mukaan jalkautumaan nuorten pariin.

– Olemme nyt kolmatta kertaa jalkautumassa Blockfesteilla. Blockfest-viikonloput ovat olleet aina työteliäitä, mutta varsin antoisia. Mukaan kannattaa tulla, jos haluaa tehdä tärkeää työtä hyvässä porukassa, sanoo Vehkalahti.

Jalkautuminen alkaa Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden tiloissa (Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, 1. kerros) molempina iltoina klo 18 lyhyellä infotilaisuudella.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua mukaan keskiviikkoon 15.8. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiina-liisa.vehkalahti(at)tampere.fi. Viestissä tulee ilmoittaa, osallistuuko vain toisena iltana vai molempina iltoina.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]