Siirry sisältöön

Uusi Vapaalla-lehti ilmestyi torstaina 9.8.

Julkaistu 9.8.2018 8.50

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tiedotuslehti Vapaalla jaettiin koteihin torstaina 9.8. Moro-lehden välissä. Lehden voi noutaa omaksi myös kirjastoista, kaupungin museoista sekä Kulttuuritalo Laikusta. Nopeimmin siihen tutustuu nettiversiona.

 

Uusi Vapaalla-lehti kertoo, mitä Tampereella tapahtuu tänä syksynä. Kaupungin museoiden avautuvat näyttelyt, työväenopiston alkavat kurssit ja Laikun syksyn kohokohdat löytyvät kaikki samasta paketista. Ota talteen tapahtumakalenteri, ja pistä mieleen sinulle tärkeimmät päivät.

Ulkoinen linkkiTutustu lehteen:

Vapaalla-lehden yhteydessä julkaistaan myös liikunnan ohjaustoiminnan esite, josta voi poimia itselleen mieluisan harrastuksen syksyksi. Tarjolla on esimerkiksi vauvauintiryhmiä lapsiperheille, työkykyä ylläpitävää liikuntaa työikäisille, erityisliikuntaryhmiä vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille ja lapsille. Kaikkiin liikuntaryhmiin haetaan tiistaina 14.8. klo 9 (työikäiset, uimakoulut ja vauvauinnit) sekä keskiviikkona 15.9. klo 9 (60+, 75+ ja erityisryhmät). Lisätietoa ryhmiin hausta verkkosivuilta https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikkeelle-ryhmassa.html