Siirry sisältöön

Tule sinäkin mukaan Eläkkeelle!-tapahtumaan Särkänniemeen

Julkaistu 6.8.2018 13.50

Eläkeikää lähestyvä tai eläkkeellä jo jonkun aikaa ollut tamperelainen, tule mukaan viettämään elokuista sunnuntaita Särkänniemeen hyväntuulisen Eläkkeelle!-tapahtuman merkeissä 26.8.2018 klo 11 alkaen.

Eläkkeelle!-tapahtuma on suunnattu eläkeikää lähestyville ja jo jonkin aikaa eläkevuosista nauttineille tamperelaisille. Tapahtuman tarkoituksena on houkutella uuteen elämänvaiheeseen siirtyviä ja siihen totuttelevia toteamaan, että kaupungista löytyy tekemistä jokaiselle. Paikalla on näytteilleasettajia, jotka esittelevät erilaisia vaihtoehtoja harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan.

Nyt toista kertaa järjestettävän tapahtuman pääesiintyjä on Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut rockyhtye Jussi & The Boys. Luvassa on monille tuttuja hittejä vuosikymmenten varrelta ja uusia kappaleita. Samalla päästään juhlimaan jo hieman etukäteen syyskuussa 75 vuotta täyttävää rokkitähti Jussi Raittista.

Lisäksi ohjelmassa on opastus ja työpaja Sara Hildénin taidemuseossa, eläkevalmentaja Ilari Rantalan luento sekä mahdollisuus kokeilla lavista. Koiramäkeen pääsee piipahtamaan oppaan kanssa ja Rantaterassilla musisoi Trio Nautilus. Viisikymmentä ensimmäistä vierasta palkitaan kahvilipuilla. Kaikki voivat osallistua Museokortin ja Särkänniemen rannekkeiden arvontaan.

Eläkkeelle -tapahtuma ja siihen liittyvä ohjelma on osallistujille maksuton lukuunottamatta näyttelyopastusta, jonka hinta senioreille on 2 euroa. Huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin pääsee rannekkeen tai laitelipun ostamalla.

Tapahtuman järjestävät Tampereen kaupunki ja Särkänniemi.

Eläkkeelle!-tapahtumassa 26.8.2018 esiintyy mm. Jussi & The Boys
Tapahtuman pääesiintyjänä on rock-yhtye Jussi & The Boys.

Ohjelma

Sara Hildénin taidemuseo

Klo 11 Kesänäyttely APINA JA VESIPUTOUS – Tämän ilmaston kuvia. Opastus ja (eläin)naamiotyöpaja. Sisäänpääsy senioreille 2 euroa, kesto 1 h.

Planetaario
Klo 11 - 12 Hyvinvointimittausta
Klo 11.30 Eläkkeelle niin kuin Strömsössä? Eläkevalmentaja, YTM, Ilari Rantala, kesto 45 min

Huvipuistoalue
Klo 12 Huvipuisto aukeaa. Näytteilleasettajat kertovat harrastus- ja vapaa-ajan toiminnasta. Arvotaan Museokortteja ja Särkänniemen rannekkeita. Kahviliput 50 ensimmäiselle palvelukeskusten ja lähitorien esittelypisteiltä.

Koiramäki
Klo 12 Kurkistus Koiramäen syntyyn ja miljööseen, 30 min
Klo 13 Kurkistus Koiramäen syntyyn ja miljööseen, 30 min
Klo 14 Piipahdus Koiramäen syntyyn ja miljööseen, 30 min

Särkänniemen päälava
Klo 12 Lavis-lavatanssijumppaa
Klo 14 Lavis-lavatanssijumppaa
Klo 15 Jussi & The Boys

Rantaterassi
Klo 13 Trio Nautilus
Klo 16 Trio Nautilus


Lisätietoja

Museolehtori
Mari Jalkanen
puhelin 050 345 3904
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Henrik Schütt