Siirry sisältöön

Uusi liityntäpysäköintialue Koivistonkylään

Julkaistu 28.5.2018 10.08

Liityntäpysäköintimahdollisuudet Tampereella paranevat, kun Prisma Koivistonkylän liityntäpysäköintialue otetaan käyttöön perjantaina 1.6. Liityntäpysäköintiä varten on varattu Prisman pysäköintialueelta 34 pysäköintiruutua, jotka ovat arkipäivisin klo 5–18 liityntäpysäköintiä tarvitsevien käytössä.

Liityntäpysäköintialueen sijainti Koivistonkylässä
 

Liityntäpysäköinnin toivotaan palvelevan erityisesti työmatkaliikkujia, jotka eivät voi kulkea työmatkaansa kokonaisuudessaan joukkoliikenteellä esimerkiksi puuttuvien yhteyksien vuoksi. Auton voi jättää maksutta liityntäpysäköintialueelle ja jatkaa matkaa bussilla. Liityntäpysäköintipaikalta on lyhyt kävelymatka Ekankulman bussipysäkille (3007), josta liikennöivät keskustan suuntaan bussilinjat 5, 35, 50, 52 ja 53.

Prisma Koivistonkylän liityntäpysäköintialue on toinen Tampereen kaupungin yhteistyössä kauppaliikkeen kanssa toteutetuista liityntäpysäköintialueista. Huhtikuussa otettiin käyttöön liityntäpysäköintipaikat Turtolan K-Citymarketin pysäköintialueella. Kyse on alkuun vuoden piloteista, joiden jatkosta päätetään saatujen kokemusten mukaan.

Ulkoinen linkkiLiityntäpysäköintialueet Nyssen nettisivuilla


Teksti Hanne Tamminen