Siirry sisältöön

Nuorten järjestämä Herwoodfest palaa entistä monipuolisempana

Julkaistu 17.5.2018 19.12

Toista kertaa järjestettävä Herwoodfest on festivaali nuorilta nuorille. Yli 1000 kävijää viime vuonna tavoittanut tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia keikkoja ja monipuolista ohjelmaa.

 

Sunnuntaina 20.5. nuorisokeskus Kupolin edustalla Muusan aukiolla järjestettävässä ilmaisessa tapahtumassa esiintyvät muun muassa tubetähti Jaakko Parkkali, grime-duo Töölön Ketterä sekä nouseva rap-lupaus Kride. Luvassa on tubettajien haasteita, ruokaa, musiikkia sekä monipuolista ja mukavaa tekemistä. Festareiden takana on joukko innokkaita nuoria.

– Halusimme järjestää nuorille suunnatun tapahtuman Hervannassa. Kysyimme nuorisokeskuksen ohjaajilta, onnistuisiko tällainen, ja siitä se tapahtuman ideointi sitten lähti, kertoo 13-vuotias Eemeli, joka on jo toista vuotta mukana järjestämässä Herwoodfestiä.

Viime vuoden tapahtuma onnistui hyvin ja se keräsi Hervantaan noin 1600 kävijää. Onnistuneen tapahtuman jälkeen halu jatkaa Herwoodfestiä oli kova.

– Aloitimme tämän vuoden tapahtuman suunnittelun marraskuussa. Sen jälkeen olemme muun muassa ottaneet yhteyttä artisteihin, lähestyneet sponsoreita ja markkinoineet tapahtumaa, Eemeli sanoo.

Hän kertoo olevansa tämän vuoden Herwoodfestissä erityisen tyytyväinen siihen, että he ovat onnistuneet tekemään festivaalista entistä monipuolisemman.


Lisätietoja

Nuoriso-ohjaaja
Mari-Katri Lempinen
puhelin 050 385 0215
sähköposti [email protected]