Siirry sisältöön

Työllisyyspalveluiden ohjelmajohtaja Regina Saarelle Tulisielu-tunnustus

Julkaistu 15.5.2018 13.55

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden ohjelmajohtaja Regina Saarelle myönnettiin tänään Vates-säätiön Tulisielu-kunniamaininta. Tunnustus luovutettiin Vates-päivillä, jossa käsitellään vuosittain vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymisen kysymyksiä.

Tulisielu annetaan henkilölle tai toimijalle, joka on merkittävästi toiminnallaan vaikuttanut erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämisen edistämiseen tuottaen uusia innovatiivisia toimintamalleja tai läpimurtoja. Kunniakirjan sai tänä vuonna Kemin kaupunki ja kunniamaininnan Regina Saari. Vates-säätiön 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi esille haluttiin nostaa kunnissa tehtyä työtä sekä niiden roolia ja merkitystä työllistäjinä.

Tulisielu-tunnustukset valitsi raati, johon kuului Kuntaliiton työllisyysasioiden kehittämispäällikkö Erja Lindberg, Vates-säätiön hallituksen puheenjohtaja, MTKL:n toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka ja Vates-säätiön kehittämispäällikkö Kaija Ray. Raadin perusteluiden mukaan Saari toimii vahvasti osatyökykyisten ja heikommassa asemassa olevien puolella ja saa myös muut laittamaan itsensä likoon asiakkaiden puolesta.

Saari kertoo olevansa palkinnosta sanaton ja erittäin kiitollinen.

- Koen, että kiitos kunniamaininnasta kuuluu koko Pirkanmaan alueellisen työllisyyskokeilun henkilöstölle ja Tampereen kaupungille.