Siirry sisältöön

Pyöräilymyönteisinä työnantajina palkittiin Insta Group Oy ja Pirkkalan kunnan Pihlajakoti

Julkaistu 8.5.2018 13.41

Tampereen kaupunki ja Tampereen kaupunkiseutu palkitsivat kaksi työnantajaa Tampereen seudun pyöräilymyönteisimpiä työpaikkoina. Palkinnon saivat Insta Group Oy sekä Pirkkalan kunnan Pihlajakoti. Tunnustus henkilökunnan pyöräilyn edistämisestä jaettiin Tampereella nyt kolmannen kerran.

Insta Group Oy tuottaa automaatio-, puolustus- ja turvallisuusteknologiaa, ja Pirkkalan kunnan Pihlajakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Molemmat palkitut yritykset tukevat työmatkapyöräilyä tarjoamalla henkilöstölle turvalliset pyöräparkit ja pyörähuoltoa.

Insta Group Oy on kannustanut työntekijöitään koko konsernissa liikkumaan omin voimin työmatkoilla ja päivän aikana. Tampereen kampusalueelle Sarankulmaan on rakennettu nykyaikaiset sosiaalitilat, katetut pyöräparkit ja sähköpyörien latauspisteitä. Yrityksessä on myös tarjottu omin voimin kulkijoille aamupalaa ilmaiseksi usean kuukauden ajan ja ilmaisia pyörähuoltopalveluita firman tiloissa. Lisäksi Insta Group on tukenut työntekijöiden osallistumista esimerkiksi Pirkan Pyöräilyyn ja pitänyt piha-alueita pyöräily- ja kävelykunnossa myös talvisin.

Pirkkalan kunnan Pihlajakodissa suhtaudutaan kannustavasti työmatkapyöräilyyn, mikä näkyy käytännössä monin tavoin. Pyörälle on tilaa kuraeteisessä. Työpaikalta löytyvät suihkut ja varusteiden kuivatustilat, ja pyöräilijät voivat töihin tultuaan syödä aamu- tai välipalan. Lisäksi työnantaja kustantaa osan osallistumismaksusta Pirkan Pyöräilyyn.

Tampereen seudun pyöräilymyönteisimmät työpaikat löydettiin asukkailta sosiaalisessa mediassa pyydettyjen ilmiantojen perusteella. Työpaikat palkittiin kunniakirjalla ja pyörähuoltolahjakortilla.

Palkitut pyöräilyä tukevat työpaikat julkistettiin Tampereen pyöräilyviikolla, joka alkoi 5.5. ja jatkuu 12.5. asti. Tapahtumia ja toimintaa on kaikille päiville ja kaiken ikäisille. Koko pyöräilyviikon ohjelma löytyy sivulta:


Insta Groupista palkinnon vastaanotti Raimo Ruokonen (vas.) ja Pihlajakodista Mia Tavast sekä Lea Mäkinen (kesk.) Mia Tavastia kättelee apulaispormestari Aleksi Jäntti vieressään kaupunkiympäristön palvelualueen johtaja Mikko Nurminen.

Lisätietoja

Hyvinvointikoordinaattori
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736