Siirry sisältöön

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Nekalan koulukiinteistöstä ja Nekalan päiväkodista

Julkaistu 7.5.2018 10.39

Tampereen kaupunki järjestää tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Tampereen yliopiston normaalikoulun tiloissa maanantaina 14.5.2018 klo 17.30 alkaen alueen asukkaille ja palvelujen käyttäjille. Tilaisuudessa käydään läpi Nekalan koulukiinteistön ja Nekalan päiväkotikiinteistön kuntoa ja käyttöä sekä vaikutuksia rakennuksissa toimiviin palveluihin.

Tilaisuus pidetään Tampereen yliopiston normaalikoulun kiinteistön liikuntasalissa osoitteessa Kuokkamaantie 16.

Tilaisuudessa ovat esillä Nekalan koulun, kirjaston ja päiväkodin sisäilmariskit. Riskejä tarkastellut Tampereen kaupungin sisäilmatyöryhmä on todennut, että riskiä tulisi pienentää kohtuullisessa ajassa. Kohteissa lapsilla ja henkilökunnalla on ollut sisäilmasta aiheutunutta oireilua.

Tilaisuudessa kerrotaan Tampereen yliopiston normaalikoulun tilajärjestelyistä lukuvuonna 2018–19 ja suunnitteilla olevasta koulutalon laajennuksesta. Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsauksessa aiheena on Nekalan päiväkodin väistyminen. Tilaisuudessa kuullaan myös kirjaston ajankohtaiskatsaus, Mustametsän päiväkodin suunnittelutilanteesta ja väistötilasuunnitelmasta sekä alueen tulevasta maankäytöstä ja rakentamisesta.

Paikalla tilaisuudessa ovat Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetusjohtaja Kristiina Järvelä, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, palvelupäällikkö Tanja Moisala, vastaava rehtori Ville Raatikainen sekä alueen päiväkotien johtajat. Lisäksi paikalla ovat hankearkkitehti Jarmo Viljakka ja asemakaavapäällikkö Elina Karppinen. Tampereen yliopiston normaalikoulusta tilaisuuteen osallistuu johtava rehtori Kirsi-Liisa Koskinen-Sinisalo ja Tampereen yliopiston tilapalveluista Taina Vimpari. Tampereen Tilapalvelut Oy:stä mukana ovat isännöitsijä Riikka Lähdetniemi ja sisäilma-asiantuntija Jenni Pitkänen.

Tervetuloa!


Teksti Johanna Toivanen