Siirry sisältöön

Tampere-lehdessä ajankohtaista asiaa kaupungin palveluista

Julkaistu 27.4.2018 9.52

Tampereen kaupungin asukaslehti, Tampere-lehti jaettiin tamperelaiskoteihin huhtikuun viimeisellä viikolla. Tampere-lehdessä kerrotaan tamperelaisille ajankohtaista tietoa kaupungin palveluista ja toiminnasta.

Kevään asukaslehdessä kerrotaan muun muassa Tampereella meneillään olevista kehitys- ja rakennushankkeista, raitiotien rakentamisesta, Tesoman uuden hyvinvointikeskuksen ja koulun valmistumisesta, kulttuuritalon Laikun avautumisesta ja uudesta maauimalasta. Lehdessä esitellään myös museoiden kesänäyttelyt sekä museoiden yön ohjelma.

Tampere-lehti ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa. Asukaslehti on julkinen tiedote, joka jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Tampereella. Julkaisija on Tampereen kaupungin viestintäyksikkö. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse neuvonta(at)tampere.fi.

Tampere-lehti on jaettavana myös kaupungin kirjastoissa, keskusvirastotalon ala-aulassa Aleksis Kiven katu 14-16 C, palvelupiste Frenckellissä, terveysasemilla ja muissa palvelukohteissa. Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna.


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki