Siirry sisältöön

Kuule ja kerro ikäihmisten tuoreimmat kuulumiset 3.5. Metsossa

Julkaistu 26.4.2018 14.09

Tampereen vanhusneuvosto ja vanhusasiamiehet järjestää perinteisen Kuule ja kerro -palautetilaisuuden, jossa kuulet Tampereen ikäihmisten palvelujen ajankohtaiset asiat. Tilaisuuden teemana on tänä vuonna matalan kynnyksen ennaltaehkäisevät palvelut: mitä kaikkea ikäihminen voi tehdä kaupungissa omaksi huvikseen, juttuseuran löytämiseksi tai esimerkiksi kunnon ylläpitämiseksi.

Tilaisuus pidetään torstaina 3. toukokuuta 2018 klo 11 pääkirjasto Metson alakerrassa Kuusi-salissa (Pirkankatu 2). Tilaisuus on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Paikalla toimintaansa esittelevät lähitorit, luotsit ja Tredun Helmi. Tapahtumassa on mahdollisuus myös kysyä mieltä askarruttavista ikäihmisten asioista. Yksityisissä asioissa voi sopia ajan vanhusasiamiehen kanssa henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Viereisessä Pihlaja-salissa järjestetään itsehoidon pop up -tapahtuma, jossa on mahdollisuus tavata fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti, suuhygienisti tai terveydenhoitaja. Itsehoidon pop up alkaa klo 10.30, joten siihen voi tutustua jo ennen Kuule ja kerro -tapahtuman alkua.


Lisätietoja

Esittelijäsihteeri
Kirsi Nurmio
puhelin 040 806 3135
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala