Siirry sisältöön

Tesoman hyvinvointikeskus avautuu 9.4. ‒ avajaisia vietetään viikon ajan

Julkaistu 6.4.2018 12.51

Tampereen Tesoman hyvinvointikeskus avautuu maanantaina 9.4.2018 Westerin liikekeskuksen yhteydessä (Tesomankatu 4 A). Hyvinvointikeskuksen avajaisia vietetään koko viikon ajan maanantaista lauantaihin 9.‒14.4.2018. Avajaisviikolla on tarjolla runsaasti ohjelmaa eri-ikäisille ja erilaisista asioista kiinnostuneille.

Valokuva: Tesoman hyvinvointikeskuksen avajaisviikko
 

Hyvinvointikeskuksessa on saman katon alla Tesoman kirjasto, nuorisotilat, äitiys- ja lastenneuvola, hammashoitola, terveysasema sekä yhteisökahvila, missä järjestetään monipuolista, kaikille avointa tapahtumatoimintaa.

Hyvinvointikeskuksen avajaisviikolle on koottu laaja kattaus monenlaisia tapahtumia näytteeksi talon tulevasta toiminnasta. Hyvinvointikeskus on alueen kohtaamispaikka, jonka avajaisviikon ohjelma toteutetaan kaupungin ja tesomalaisten toimijoiden yhteisvoimin.

Maanantain ohjelma on suunnattu erityisesti ikäihmisille. Päivän aikana tarjolla on muun muassa liikunta- ja esteettömyysneuvontaa, tuolijumppaa sekä haitari- ja pianomusiikkia.

Tiistaina hyvinvointikeskuksessa pääsee tanssimaan ja juttelemaan Zora-robotin kanssa, piirtämään yhteistä Tesoma-teosta sekä kuulemaan luennon Tesoman tienoon historiasta.

Keskiviikko on omistettu kulttuurille. Päivän kohokohtina ovat kirjailija Johanna Sinisalon vierailu sekä Tampereen ukuleleorkesterin konsertti.

Torstaiaamuna pormestari Lauri Lyly avaa virallisesti Tesoman hyvinvointikeskuksen. Päivän aikana on voimistelunäytöksiä ja virtuaalitodellisuuden esittelyä. Illalla talon monitoimisalissa on tunnelmalliset lavatanssit.

Perjantai on nuorten päivä. Musiikkipainotteinen ohjelma keskittyy iltaan, jolloin RapFactory ja rap-artisti Prinssi Jusuf esiintyvät.

Lauantain ohjelmatarjonta on suunnattu lapsiperheille. Silloin perheet pääsevät liikkumaan SuperSamin kanssa ja temppuradalla sekä ratsastelemaan keppihevosilla. Iltapäivällä on Mimin ja Kukun konsertti.

Koko avajaisviikon ajan talossa on mahdollisuus tutustua alueen yhdistysten ja projektien toimintaan. Vilkkaan tapahtumaviikon aikana hyvinvointikeskuksessa on tavattavissa myös Tampereen kaupungin jalkautuvien palvelujen edustajia, Lännen aluekoordinaattori sekä Oma Tesoma -hankkeen edustajat.

Tesoman hyvinvointikeskuksen palvelut järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä Mehiläisen ja Setlementti Tampereen kanssa.

Katso Tesoman hyvinvointikeskuksen avajaisviikon tarkempi ohjelma aikatauluineen:


Lisätietoja

Avajaisviikon ohjelma
Suunnittelija
Johanna Kurela
puhelin 040 849 3614
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Kurela