Siirry sisältöön

Liikkuva Tampere - terveyden ja hyvinvoinnin asialla

Julkaistu 21.3.2018 13.26

Liikunta- ja nuorisoyksikön julkaisema Liikkuva Tampere-lehti on tamperelaisten hyvinvoinnin asialla.

 

Vuodesta 2005 ilmestynyt Tampereen Liikuntasanomat on uudistunut. Liikuntasanomien jalanjäljillä on vuoden 2018 alusta alkaen aloittanut Liikkuva Tampere-lehti, jonka sisällöllinen pääpaino on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen osa-alueilla. Lehden sisältö toteutetaan liikunnan ja terveyden alan asiantuntijoiden kanssa yhteistyönä, unohtamatta kuitenkaan liikunnan perusaatteita kuten talkoopohjaista seuratyötä ja erilaisia liikuntatapahtumia, joita kaupungissamme järjestetään vuosittain lukuisia. Oman mausteensa sisältöön tuovat kulttuurin, taiteen ja musiikin hyvinvointia edistävät juttuaiheet, joten luvassa on kokonaisuudessaan vapaa-aikaan ja hyvinvointiin keskittyvä rentouttava lukupaketti.

Liikkuva Tampere-lehti nostaa vahvasti esiin liikunnan merkityksen oman hyvinvoinnin edistäjänä ja julkaisee mm. liikunta-alan tutkimuksia, joiden tuloksista saadaan tietoa liikkumisen hyödyistä koko elämänkaaren aikana. Erityisenä huomion kiinnekohtana on lasten ja nuorten liikkumisen edistäminen ja syvä huoli siitä, että erityisesti lapsuusajan liikunnanharrastaminen tai liikkumattomuus jättää jälkensä pitkälle aikuisikään. Liikkuva koulu ja päiväkotien Ilo kasvaa liikkuen -projektit ovat lehtemme vakituisia teemoja, joita käsittelemme kulloinkin vaihtelevasti eri näkökulmista.

Julkaisun päätoimittajana toimii liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja Pekka P. Paavola, toimituksen yhteyskoordinaattoreina viestintäsuunnittelija Satu Arvonen ja hyvinvoinnin edistämisen toimialan hyvinvointikoordinaattori Johanna Riippi. Lehti ilmestyy 2 - 4 kertaa vuodessa ja lehteä on saatavilla maksuttomasti mm. liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta, Tampereen stadionilta, suurimmista liikuntapaikoista, uimahalleista, palloilu- ja liikuntahalleista, terveysasemilta sekä kirjastoista. Lisäksi lehti jaetaan tamperelaisille peruskouluille ja päiväkodeille.

Liikkuva Tampere-lehden voi lukea myös sähköisesti verkkosivuiltamme , josta löytyvät kaikki vuodesta 2005 ilmestyneet lehdet.

Ulkoinen linkkiLiikkuva Tampere 1/2018


Lisätietoja

Liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja
Pekka P. Paavola
puhelin +358505545831
puhelin 050 554 5831
sähköposti [email protected]


Teksti Satu Arvonen