Siirry sisältöön

Pop up Rekry Ratinaan

Julkaistu 16.3.2018 12.58

Rekrytori ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut jalkautuvat Ratinan kauppakeskukseen heti avajaispäivästä lähtien. Pop up Rekry -esittelytila tuo työpaikat ja neuvonnan sinne, missä ihmiset liikkuvat muutenkin.

Tampereella halutaan kääntää kivet ja kannot, jotta työ ja tekijä saadaan kohtaamaan. Yksityinen rekrytointitapahtuma Rekrytori ja Tampereen kaupunki aloittavat uudenlaisen yhteistyön Pop up Rekryn muodossa.

– Työttömyyden ratkominen tarvitsee uusia avauksia ja työllisyyskokeilu antaa siihen mahdollisuuden. Kuntavetoisessa kokeilussa olemme tuoneet palveluita lähelle ihmistä. Pop up Rekry on hyvä esimerkki tästä, sanoo Tampereen pormestari Lauri Lyly.

Pop up Rekry esittelee 23. huhtikuuta lähtien lähes kolmen viikon ajan kauppakeskuksessa Rekrytori–Koulutorin avoimia työ- ja koulutuspaikkoja sekä Tampereen kaupungin työllisyyspalveluita. Mukana on myös valtakunnallinen ammattitaidon SM-kisa Taitaja2018.

– Ratinan Pop up Rekry on palvelu, joka vastaa aidosti asiakkaan tarpeisiin ja vie oikeasti kohti työelämää. Juuri sellaisia me työllisyyskokeilussa haluamme etsiä ja kehittää, iloitsee ohjelmajohtaja Regina Saari Tampereen kaupungilta.

Pop up Rekryssä voi esimerkiksi kysellä vinkkejä työnhakuun, sillä paikalla on työllisyyspalveluiden OMA-valmentajia ja yrityskoordinaattoreita. Perinteisen urasuunnittelun lisäksi voi tutustua keikkatyömahdollisuuksiin ja työnhaun erilaisiin keinoihin. Esillä on myös Tailor's House -allianssimalli, jossa osaaminen kehittyy nykyaikaan tuodulla oppipoika-kisälli-mestari -mallilla.

– Rekrytori ja CV-videobaari pystyvät tarjoamaan työnantajille entistä enemmän hyviä hakijoita. Olemme ylpeitä ja nöyriä uudesta avauksesta, sanoo Rekrytorin vastaava tuottaja Mikko Honkala.