Siirry sisältöön

Neuvoja ja opastusta hyvään oloon – Itsehoidon kiertue käynnistyy Koilliskeskuksesta 13.3.

Julkaistu 8.3.2018 9.19

Koska olet viimeksi mitannut verenpaineesi, entä tiedätkö, mikä on kehonkoostumuksesi ja puristusvoimasi? Oletko miettinyt muutosta elintapoihisi tai kaipaatko uutta harrastusta? Tampereen kaupunki järjestää yhdessä eri järjestöjen kanssa kevään aikana itsehoidon pop up -kiertueen, jonka tapahtumissa asiantuntijat neuvovat ja opastavat itsehoidossa ja oman hyvinvoinnin kohentamisessa.

Kiertue alkaa Koilliskeskuksen kirjastosta (Liikekatu 3) tiistaina 13.3.2018 klo 10–14. Ensimmäisen tapahtuman teemana on Eläkkeellä työstä – ei elämästä. Tarjolla on tietoa erityisesti eläkeläisille.

Tapahtumassa voi esimerkiksi mittauttaa verenpaineen tai kokonaiskolesterolin ja saada vinkkejä oman muistinsa huoltamiseen. Kaupungin ja eri järjestöjen asiantuntijat neuvovat itsehoidossa ja esittelevät toimintaansa. Apua saa myös kaupungin sähköisten terveyspalvelujen käyttöön sekä neuvoa Linnainmaan terveysasemalla asioimiseen. Kello 12–14 paikalla on vanhusasiamies, jolta voi kysyä ikäihmisten oikeuksista ja palveluista.

Tapahtumassa voit myös kertoa, millainen tulevaisuuden itsehoitopiste pitäisi sinun mielestäsi olla.

Kiertueen seuraava tapahtuma pidetään 28.3. Hatanpään sairaalassa.

Tervetuloa!


Lisätietoja

Ts. suunnittelija
Medeia Häkkilä
puhelin 040 801 6423
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala