Siirry sisältöön

Kerro, millainen on tulevaisuuden itsehoitopiste

Julkaistu 12.2.2018 9.17

Millaista itsehoitopistettä sinä käyttäisit? Mistä asioista ja miten haluaisit tietoa itsehoitopisteiltä? Millaiset palvelut auttaisivat sinua parhaiten pitämään huolta omasta hyvinvoinnistasi? Osallistu tulevaisuuden itsehoitopisteiden kehittämiseen ja vastaa kyselyyn osoitteessa www.tampere.fi/itsehoitopisteet 25.2.2018 mennessä.

Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella, joita löytyy muun muassa itsehoitopisteiltä, terveysasemilta ja lähitoreilta.

Tampereella on 12 itsehoitopistettä, joihin kuka tahansa voi tulla esimerkiksi mittaamaan verenpaineensa, tekemään riskitestejä tai hakemaan tietoa terveellisistä elintavoista ja sairauksien hoidoista. Itsehoitopisteitä on esimerkiksi monissa palvelukeskuksissa ja terveysasemilla.

Kerran viikossa neljällä pisteellä on tavattavissa terveydenhoitaja, jolta voi ilman ajanvarausta kysyä neuvoa esimerkiksi painonhallintaan, ruokavalioon tai sairauksiin liittyen. Heiltä saa myös apua sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön tai laboratoriotulosten tulkintaan.

Tampereella halutaan luoda ja kehittää ennaltaehkäiseviä ja matalan kynnyksen palveluja, jotka ovat kaikkien helposti saatavilla.


Lisätietoja

Ts. suunnittelija
Medeia Häkkilä
puhelin 040 801 6423
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala