Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa

Julkaistu 26.1.2018 11.26

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on 5.–26.2.2018. Tarjolla on laaja kirjo erilaisia tehtäviä kaupungin eri toimialueilla. Kesätyöpaikkoja haetaan Tampereen kaupungin kesätyösivuilla, jossa myös kerrotaan haun etenemisestä.

Avoimia kesätyöpaikkoja on tarjolla runsaasti, ja haettavana on 600 paikkaa usealla eri toimialalla. Suurin osa tarjolla olevista kesätyöpaikoista on hyvinvoinnin palvelualueella ja liikelaitoksissa. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa ulkoaluetyöntekijöiksi, kunnossapitotehtäviin, työnjohtoharjoittelijoiksi, hoitoalan tehtäviin sekä avustajiksi päiväkoteihin ja kesäkerhoihin.

Haettavana on harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Haussa on myös tarjolla tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta. Alle 18-vuotiaille nuorille kaupunki tarjoaa 150 kahden viikon harjoittelupaikkaa, jotka arvotaan hakijoiden kesken.

Kesätyöpaikkojen tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet löytyvät haun alkaessa Tampereen kaupungin kesätyösivulta osoitteesta Ulkoinen linkkiwww.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/kesatyo.html

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maalis–huhtikuun aikana, ja tehtäviin valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Lisätietoa kesätyönhausta ja opastusta hakemuksen täyttämiseen antaa Tampereen kaupungin rekrytoinnin palvelupiste TampereRekry: rekrytointi(at)tampere.fi.

Vastuullinen kesäduuni 2018

Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti [email protected]