Siirry sisältöön

Niemenrannassa, Epilässä ja Kalevassa aurataan - huomaa siirtokehotusmerkit

Julkaistu 22.1.2018 13.27

Niemenrannassa, Lentävänniemessä ja Epilässä aurataan viikon loppupuolella joillakin asuntokaduilla, ja näille kaduille viedään alkuviikosta tilapäiset siirtokehotusmerkit. Niihin on merkitty ajankohdat, jolloin auto tulisi siirtää lumitöiden takia. Jos auto jää siirtämättä, se hinataan sivummalle aurauksen ajaksi ja autonomistajalta veloitetaan 100 euron maksu. Myös Kalevan alueella kannattaa seurata siirtokehotusmerkkejä, sielläkin höylätään asuntokatuja.

Torstaina 25.1.2018 Lentävänniemessä aurataan kello 8 alkaen Pikkusaarenkujaa ja Niemenrannassa Matilda Niemen katua välillä Liedenlahdenkatu - Federleynkatu. Kello 10 aurataan Federleynkatua välillä Lielahdenkatu - Matilda Niemen katu.

Perjantaina 26.1. aura suuntaa Epilään auraamaan Nahkatehtaankatua kello 8 alkaen. Kello10 aloitetaan auraus Vallerinkadulla.

Kalevassa aurataan torstaina 25.1. kello 8 -12 Kaalamonaukiota (välillä Kaskitie-Sammonkatu) ja kello 12 -16 Kaskitietä ja Nyyrikintietä. Ensi viikolla perjantaina 2.2. kello 8 -12 vuorossa ovat Väinölänkatu (välillä Kalevan puistotie - Petsamonkatu) Petsamonkatu (Ilmarinkadusta pohjoiseen) ja Ilmarinkatu (välillä Kalevan puistotie - Kaupinkatu)

Kalevan alueen kaduilla on kiinteät siirtokehotusmerkit, joissa on merkittynä aurausajankohta (viikonpäivä parillisena tai parittomana viikkoina sekä kellonaika). Tällöin auto on siirrettävä kadulta.

Tietoa siirtokehotuskyltein merkittyjen katujen aurausajoista saa verkkopalvelusta www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere. Halukkaat voivat myös liittyä tekstiviestipalveluun, joka muistuttaa aurausta edeltävänä päivä päivänä kadun puhdistuksesta. Palvelun käytöstä saa ohjeita verkkosivulta.


Lisätietoja

Palautteet:
Asiakaspalvelu, Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
Frenckell
avoinna ma - pe 9 - 16


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen