Siirry sisältöön

Rulla viettää läksiäisiä ja lähtee muuttotauolle värillä ja metelillä!

Julkaistu 22.1.2018 11.05

Lastenkulttuurikeskus Rulla juhlii 27.–28.1. viimeistä viikonloppuaan Finlaysonin alueella. Läksiäisjuhlien ja lasten kulkueen jälkeen Rulla jää kolmen kuukauden pituiselle muuttotauolle ja avautuu jälleen huhtikuussa Vanhalle Kirjastotalolle perustettavan Kulttuuritalo Laikun tiloissa.

 

Läksiäisiä juhlitaan koko viikonlopun ajan. Lauantaina Rullassa esiintyvät Sorin sirkuksen nuoret. Sunnuntaina Lastenmusiikkiduo Höpinätötterö viihdyttää juhlayleisöä ja Metsän kuningas Tapio leikittää Metsänpeitto-näyttelyssä. Työpajoissa maalataan valolla, askarrellaan soittimia ja tehdään juhlapuhetta muuttavalle Rullalle.

Sunnuntaina klo 16.00 metsän kuningas Tapio sulkee vanhan Rullan oven ja johdattaa lasten ja aikuisten värikkään ja äänekkään kulkueen Kulttuuritalo Laikun edustalle. Kulkueen mukana kulkee lasten tammikuun aikana terveisin ja piirustuksin koristelema Rulla-hahmo. Laikun edustalla on luvassa juhlapuhe ja kulkueväelle on tarjolla mehua ja keksejä.

Läksiäisten jälkeen Rulla on muuttotauolla 29.1–27.4. välisen ajan. Tauon aikana Rulla järjestää pop-up-tapahtumia Härmälän, Peltolammin ja Koivistonkylän kirjastoihin ja Tampere kuplii -tapahtumaan. Avaamme uusissa tiloissa Kulttuuritalo Laikussa lauantaina 28.4.

Lue lisää kevään ohjelmasta ja muutosta www.tampere.fi/rulla


Lisätietoja

Koordinaattori
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]

Lastenkulttuurikeskus Rulla
sähköposti [email protected]
puhelin 040 824 9118
avoinna ke 12–18, to–pe 9–14, la–su 10–16
  Pysäköinti:

Lähin pysäköintialue on Kauppakeskus Ratinan pysäköintiTeksti Niina Niiniluoto