Siirry sisältöön

Tesoman kirjasto suljetaan muuton vuoksi 17.2.

Julkaistu 15.1.2018 15.52

Kirjasto avaa ovensa uudessa hyvinvointikeskuksessa 9.4.2018. Sulun vuoksi Tesoman kirjastosta 15.1. jälkeen lainattujen aineistojen eräpäivät siirtyvät toukokuun alkupuolelle.

Tesoman kirjasto ulkoa
 

Nykyisen Tesoman kirjaston viimeinen aukiolopäivä on lauantai 17. helmikuuta. Kirjasto avataan uusissa tiloissa Tesoman hyvinvointikeskuksessa 9. huhtikuuta. Tulevan sulun vuoksi aineistolle annetaan maanantaista 15.1. alkaen pidemmät laina-ajat. Tesoman kirjastosta 15.1–17.2.2018 lainattujen aineistojen eräpäivät ajoittuvat toukokuun alkupuolelle.

Tesoman kirjaston ollessa kiinni lainoja voi palauttaa maksutta muihin PIKI-kirjastoihin. Tesoman kirjaston palautusluukku ei ole käytössä. Sulkuaikana saapuvat varaukset siirretään automaattisesti noudettavaksi pääkirjasto Metsosta. Asiakas voi halutessaan muuttaa varauksen noutopaikkaa itse verkkokirjastossa tai ottamalla yhteyttä haluamaansa Tampereen kaupunginkirjaston kirjastoon.

Palvelut saman katon alle

Tesoman hyvinvointikeskus avataan huhtikuussa Tesoman keskustaan rakenteilla olevaan liikekeskukseen. Hyvinvointikeskukseen kirjaston kanssa saman katon alle muuttavat muun muassa hammashoitola, lapsiperheiden hyvinvointineuvola, nuorisotilat ja terveysasema.

Hyvinvointikeskus on myös alueen asukkaiden kohtaamispaikka. Sen katutasoon tulee kirjaston lisäksi yhteisökahvila sekä erilaisia tiloja, joissa järjestetään tapahtumia ja joita voi varata esimerkiksi yhdistysten ja harrastusryhmien toimintaa varten.

Tesoman kirjaston aukiolot laajenevat uusiin tiloihin muuton jälkeen. Jatkossa aukioloajat ovat samat kuin Lielahden kirjastolla.

Aukioloajat 9.4. alkaen:
ma–pe 8–20
la 9–16Lisätietoja

Aluekirjaston johtaja
Suvi Vilenius
puhelin 040 568 4343
sähköposti [email protected]


Kuvat Jyrki Nisonen