Siirry sisältöön

Kulttuuriluotsit valtaavat Tampereen taidemuseon tammikuussa

Julkaistu 5.1.2018 10.37

Tampereen taidemuseossa järjestetään jälleen lauantaina 20.1.2018 Kulttuuriluotsien tapahtumapäivä, jonka ohjelman ovat suunnitelleet Tampereen kaupungin kouluttamat vapaaehtoiset kulttuuriluotsit.

Kulttuuriluotsit asiakkaiden kanssa Taidemuseon ulkoportailla
 

Kulttuuriluotsit ovat valinneet päivän esiintyjät ja esittelevät taidekierroksella omia suosikkejaan Taidemuseon näyttelyiden teoksista. Tänä vuonna ohjelmassa on Teatteri Taalian Herrasväki Kinaset taidemuseossa -esitys, joka on käsikirjoitettu Kansan asialla -näyttelyyn. Lisäksi Hilkka Malm esittää kansallislauluja huuliharpun, kitaran ja ukulelen säestyksellä ITE-taidetta esittelevän Miälentilat-näyttelyn tiloissa.

Tapahtuman toteuttamisessa ovat mukana Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE ja Tampereen taidemuseo.

Ohjelma:

Klo 11 Kulttuuriluotsien puhe
Klo 11.10 Teatteri Taalia esittää: Herrasväki Kinaset taidemuseossa
Klo 11.45 - 12.45 Kulttuuriluotsien vetämä taidekierros näyttelyyn (pienryhmissä)
Klo 11.45 - 14 Iltapäiväkahvi tarjolla museon alakerrassa. Hilkka Malm esittää kansanlauluja huuliharpun, kitaran ja ukulelen säestyksellä klo 13 alkaen

Senioreille maksuton sisäänpääsy koko päivän!
Luotsit ovat Tampereen kaupungin vapaaehtoisia, jotka lähtevät maksutta seuraksi museoon, luontoretkelle tai kuntosalille. Luotsin seurassa pääsee ilmaiseksi tutustumaan museoihin ja kaupungin kuntosaleihin sekä mm. Tampere Filharmonian konsertteihin erikoishinnoin.


Lisätietoja

Koordinaattori
Katri Leppisaari
puhelin 040 146 1239
sähköposti [email protected]

Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE
TAITE tuottaa kulttuurikasvatuspalveluja, kuten toiminnallisia museo-opastuksia, innostavia työpajoja ja yhteisöllisiä tapahtumia kaikenikäisille tamperelaisille.


Teksti Katri Leppisaari

Kuvat Laura Talvitie