Siirry sisältöön

Huomaa siirtokehotusmerkki ja siirrä autosi auran tieltä

Julkaistu 5.1.2018 10.18

Keskustan liepeillä aletaan puhdistaa katuja lumesta asuntokaduilla, jotka on merkitty siirtokehotustauluilla. Autoilijoiden kannattaa tarkkailla taulujen aurausaikoja, jolloin auto pitää siirtää kadun reunalta auran tieltä. Jos auto unohtuu kadun varteen ja hinausauto siirtää auton lähisiirtona, autoilijaa odottaa noin 100 euron maksu. Auraukset alkavat ensi viikolla Pyynikillä, Amurissa ja Tammelassa.

kuva: siirtokehotyskyltti Ojakadulla
 

Tiistaina 9.1.2018 aurataan aamusta Pyynikillä Kisakentänkadulla ja Santalahdentiellä. Iltapäivällä auraus jatkuu Pyynikintorin itäisellä ajoradalla ja Ammattikoulunkadulla välillä Pyynikintori - Palomäentie. Auraus jatkuu keskiviikkona Palomäentiellä.

Keskiviikkona 10.1. aura-auto puhdistaa Puuvillatehtaankatua sekä Mustalahdenkadun ja Hämeenpuiston pohjoispäätä. Torstaina 11.1. aura liikkuu Tammelan alueella Sorsapuisto-kadulla, Lähteenkadulla, Aaltosenkadulla, Väinölänkadulla ja Mäkipäänkadulla.

Seuraavalla viikolla tiistaina 16.1. aurataan keskustassa Juhannuskylän alueella aamupäivällä Siukolankadulla, Tuomiokirkonkadulla, Sukkavartaankadulla, Aleksanterinkadulla , Juhannuskylänkadulla ja Pellavatehtaankadulla. Iltapäivällä aura siirtyy Kortelahdenkadulle (väli Puutarhakatu-Satakunnankatu) ja Satakunnankadulle (väli Sepänkatu - Sotkankatu). Auraukset jatkuvat keskiviikkona 17.1. aamupäivällä Juhannuskylässä Huhtimäenkadulla, Vuorikadulla, Polvikadulla, Siukolankadulla, Rautatienkadulla ja Lapintiellä. Iltapäivällä aurataan Ojakatua Kyttälässä.

Muistutuksia kyltitettyjen katujen aurausajoista saa tekstiviestillä

Tietoa siirtokehotuskyltein merkittyjen katujen aurausajoista saa verkkopalvelusta www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere. Näitä katuja on Pyynikillä, Amurissa, Kyttälässä, Kalevassa, Tammelassa ja Järvensivulla. Halukkaat voivat myös liittyä tekstiviestipalveluun, joka muistuttaa aurausta edeltävänä päivä päivänä kadun puhdistuksesta. Palvelun käytöstä saa ohjeita verkkosivulta.

Siirtokehotuskyltissä on merkittynä aurausajankohta (viikonpäivä parillisena tai parittomana viikkoina sekä kellonaika), jolloin auto on siirrettävä kadulta.

Kaduilla voi olla muitakin aikarajoituksellisia pysäköinkieltoja talvikunnossapidon takia. Jos auto jää kadun varteen, sitä ei siirretä lähisiirtona, mutta autonomistaja voi saada pysäköintivirhemaksun.


Lisätietoja

Palautteet:
Asiakaspalvelu, Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
avoinna ma - pe 9 - 16

Työpäällikkö
Kari Pitkänen
puhelin 0500 624 059


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kuvat Tarja Nikupaavo-Oksanen