Siirry sisältöön

Ammattitaiteilijoiden stipendit ovat haettavina 31.1.2018 asti

Julkaistu 3.1.2018 9.55

Tampereen kaupungin vuoden 2018 ammattitaiteilijoiden stipendit ovat parhaillaan haettavina. Stipendejä myönnetään tänä vuonna visuaalisten taiteiden ja lastenkulttuurin alalla toimiville tai näihin aloihin liittyvillä taiteiden välisillä aloilla toimiville taiteilijoille. Visuaaliset taiteet sisältävät kuva-, valo-, elokuva- ja rakennustaiteen sekä taideteollisuuden. Stipendit ovat haettavina 31.1.2018 asti.

Stipendiä voivat hakea ammattitaiteilijoina työskentelevät tamperelaiset. Työskentelyn taiteen parissa ei edellytetä olevan päätoimista, stipendillä ei kuitenkaan tueta harrastustoiminnaksi katsottavaa toimintaa. Stipendiä ei myönnetä ryhmille tai yhteisöille eikä hakijoille, joille stipendi on myönnetty edeltävän kahden vuoden aikana. Stipendi voidaan myöntää paikallisella tai alueellisella tasolla ansioituneelle taiteilijalle työskentelyyn, näyttelykustannuksiin tai jatkokoulutukseen.

Stipendiä haetaan kaupungin verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Myös liitteet toimitetaan sähköisellä hakulomakkeella. Tarvittaessa paperiset liitteet voi toimittaa kaupungin kirjaamoon (avoinna ma - pe klo 8.30 - 15.45) osoitteella:
Tampereen kaupunki, kirjaamo
Keskusvirastotalo
Aleksis Kiven katu 14 - 16 C
PL 487, 33101 Tampere


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin +358403558745
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki