Siirry sisältöön

Wauto kiertää Tampereella myös jouluaattona

Julkaistu 22.12.2017 8.58

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden ja Aseman Lapset ry:n luotsaama Wauto vie aikuisten aikaa sinne, missä nuoretkin ovat. Walkers-auto eli Wauto tarjoaa paikan niille, jotka eivät vietä joulua tai kaipaavat juttuseuraa. Jouluaattona auto kiertää Linnainmaalla, Lielahdessa ja Hervannassa.

Wauto pysäköitynä talvisella Keskustorilla
 

– Poikkeamme ainakin joulukahveille Sampolaan ja Turvatalolle sekä viemme hautausmaalla kynttilöitä. Aaton aikataulu on suuntaa-antava ja nuoret voivatkin tilata meidät sinne, missä seuraa kaivataan, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaaja Riikka Koskela.

Wautossa on tarjolla glögiä, pipareita, heijastimia ja suklaata. Lisäksi nuorille on saatu lahjoituksena villasukkia ja tumppuja.

–Toivottavasti Tampereen lapsilla ja nuorilla on rauhallinen joulu kotona ja kaikilla hyvä mieli. Jos joku ei vietä joulua tai kaipaa kuuntelevaa aikuista, niin Wautosta löytyy seuraa. Lisäksi puhelin kulkee koko ajan mukana, Riikka Koskela kertoo.

Joulupäivän ja tapaninpäivän Wauto pysyy tallissa, mutta sen jälkeen Tampereella otetaan loppukiri. Wauton viimeinen viikko Tampereella alkaa joulun jälkeen. Tähän mennessä Wauto on tavoittanut jo satoja nuoria.

Walkers-auton tarkemmista aikatauluista tiedotetaan Wauton sosiaalisen median tileillä Instagramissa ja Facebookissa. Snapchatissa Wauto löytyy nimellä wautotampere.


Lisätietoja

Ohjaaja
Riikka Koskela
puhelin 040 806 2304
sähköposti [email protected]


Teksti Ilana Pantzar