Siirry sisältöön

Haku avoinna pelialan valmennusohjelmaan

Julkaistu 14.12.2017 10.18

Pelifarmi on pelialasta kiinnostuneille tamperelaisille nuorille suunnattu valmennusohjelma. Kolme kuukautta kestävän jakson aikana nuoret saavat ensikosketuksen pelialalle käytännönläheisen tekemisen kautta. Haku maksuttomaan valmennusohjelmaan on avoinna 15.1.2018 asti. Osallistujat valitaan haastattelujen kautta.

Nuoret naiset koodaavat tietokoneella
 

Nuorisopalvelut toteuttaa yhdessä Oulun kaupungin kanssa 17–29-vuotiaille nuorille suunnatun pelialan valmennusohjelman, Pelifarmin. Kolmen kuukauden mittaisen valmennusohjelman aikana perehdytään itse tekemisen kautta pelialan eri osa-alueisiin ja tehtäviin kuten pelisuunnitteluun, äänimaailmojen luomiseen, grafiikan tuottamiseen ja ohjelmointiin.

Pelifarmi on osa Game Time -hanketta, mitä rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta. Hankkeen kärkiajatuksena on tunnistaa nuorten itse hankkima, non-formaali koulutus ja aktivoida tätä hiljaista osaamista työmarkkinoiden käyttöön. Pelialalla on melko yleistä, että todellisille osaajille on tarvetta, mutta tämä tarve ja osaaminen eivät kohtaa perinteisten työllistämistoimien kautta.


Lisätietoja

Koordinaattori
Janne Kaakinen
puhelin 040 707 1658
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen

Kuvat Ilana Pantzar