Siirry sisältöön

Joulutori avaa porttinsa lauantaina 2.12. kello 11

Julkaistu 1.12.2017 10.09

Jo kymmennettä kertaa Tampereen Keskustorilla järjestettävä Joulutori avataan lauantaina 2. joulukuuta. Portit avautuvat lauantaina kello 11, varsinaisia avajaisia vietetään päivän hämärtyessä kello 17.00. Joulutori on avoinna 22.12. asti joka päivä kello 11-19.

Joulutorin avaa Tampereen pormestari Lauri Lyly. Avajaistapahtumassa nähdään tietenkin myös Joulupukki. Avajaisten tunnelmasta vastaavat Mieskuoro Laulajien seniorit pienryhmä sekä tämän vuoden Iskelmä Finlandialla palkittu Markku Aro.

Torin täyttävät yli 50 käsityöläisten mökkiä sekä jouluinen tunnelma tuoksuineen ja makuineen. Joulutorilta löytyy pukinkonttiin persoonallisia käsityötuotteita, koristeitä, koruja, leluja sekä herkkuja joulupöytään. Tuttuun tapaan kauppiaat kotimaasta ja Saksasta tuovat torille joulun tuoksut, maut ja tunnelman. Kuumia joulujuomia on tarjolla joka makuun.

Myös Joulutorin suositut kahvilat ja ravintolat ovat auki koko torin ajan. Joulutoriin kuuluu olennaisesti jokapäiväinen ja monipuolinen ohjelma. Joulutorilla on myös kuusi Tonttulamökkiä, joissa on vaihtuvia kauppiaita, joten Joulutorilla kannattaa siis vierailla vaikka päivittäin.


Teksti Aila Rajamäki