Siirry sisältöön

Lapset juhlivat 100-vuotiasta Suomea

Julkaistu 28.11.2017 16.34

Lapset ja perheet juhlistavat 100-vuotiasta Suomea Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisissa. Tapahtuma tarjoaa lapsiperheille elämyksellisen ja toiminnallisen tapahtumakokonaisuuden arvokkaissa puitteissa. Lasten tanssiaisissa voi ihastella tanssiesityksiä, osallistua taidepajoihin ja tanssahdella myös itse. Tapahtuman pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omaa näkemystä kunnioittava.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset
 

Tanssiaiset avaa pormestari Lauri Lyly ja juhlien isäntäväkenä toimivat Tampereen Lasten Parlamentin nuoret. Juhlayleisöä viihdyttävät TaikuriMarko ja Tanssistudio Razzmatazzin tanssiesitykset ja tanssi-innostajat. Paikalla on myös Juhlaprinsessa ja musiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri ja Sanna Stolberg. Työpajoja pitävät Lasten Parlamentti, Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Kulttuurikasvatusyksikkö TAITE. Muumimuseo on myös mukana omalla kuvaspisteellään. Juontajana nähdään Pikku Kakkosesta tuttu Veera Degerholm. Kahvia ja pientä purtavaa juhlavieraille myy nuorisopalveluiden Huippujengin lapset ja nuoret.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Tampere-talo, Lasten Parlamentti sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset ke 6.12. klo 14–17 Tampere-talon Sorsapuistosalissa, Yliopistonkatu 55.

Tapahtuma sopii koko perheelle, erityisesti kuitenkin 4–12 -vuotiaille.
Tapahtumaan on vapaa pääsy, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.Lisätietoja

Johtava koordinaattori (toimensijainen)
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]


Teksti Niina Niiniluoto