Siirry sisältöön

Yrittäjien ja kaupungin yhteistyöllä tuetaan alkavaa joulusesonkia

Julkaistu 16.11.2017 11.23

Kuluvan syksyn ajan kaupungin edustajat ovat pohtineet Tampereen keskustan yrittäjien ja yrittäjäjärjestöjen kanssa sitä, miten voitaisiin yhteistyöllä tukea kaupungin keskustan liiketoimintaa. Pitkäkestoiset rakennustyömaat keskustassa huolestuttavat yrittäjiä: pelkona on, että ne vaikuttavat muun muassa liikkeiden juuri alkavaan joulusesonkiin. Yhteistyössä päädyttiin mainoskampanjaan, joka näkyy nyt eri medioissa.

– Tampereen keskustan palvelut ovat hyvässä iskussa joulukaupan sesonkiin. Ne palvelevat rakennustyömaista huolimatta normaaliin tapaan, painottaa Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Riikka Töytäri.

Hän on tyytyväinen kaupungin ja yrittäjien yhteistyöllä ripeästi aikaansaatuun mainoskampanjaan ja uskoo, että tv:ssä, radiossa, lehdissä sekä sosiaalisen median kanavissa näkyvä mainoskampanja on hedelmällinen. Yhteistyötä jatketaan ensi vuonna, ja yrittäjiltä odotetaan lisää uusia ideoita yheistyön kehittämiseen.

Hankekehityspäällikkö Minna Seppänen kaupungin Viiden tähden keskusta -kehitysohjelmasta vertaa Tampereen ydinkeskustaa suureen monipuoliseen kauppakeskukseen, jossa ovat kaikki palvelut tarjolla 10 minuutin kävelymatkan sisällä. Hän muistuttaa, että Tampereen keskustaan pääsee helpoimmin busseilla ja junilla, mutta tarjolla on myös yli 10 000 pysäköintipaikkaa.

– Marraskuun lopulla jaamme kotitalouksille Moron ja Tamperelaisen välissä pysäköintikartan, jossa on opastus keskustan ajoreiteistä pysäköintitaloihin ja -alueille. Pysäköinnin taskukarttoja on saatavilla myös ydinkeskustan liikkeissä, kaupungin Frenckellin palvelupisteessä ja matkailuneuvonta Aplodissa, kertoo Seppänen.

Ajantasainen tieto Tampereen keskustan liikennetilanteesta, pysäköinnistä, joukkoliikenteestä ja tapahtumatarjonnasta löytyy seuraavista linkeistä:


Lisätietoja

Tampere Tunnetuksi ry:
Toiminnanjohtaja
Riikka Töytäri
puhelin 040 582 1949

Hankekehityspäällikkö
Minna Seppänen
puhelin +358 40 150 9857
sähköposti [email protected]

Suunnittelupäällikkö
Ari Vandell
puhelin 040 564 4518
sähköposti [email protected]

Projektisuunnittelija
Henna Puisto
puhelin 040 513 9397
puhelin 0400 342 558
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell