Siirry sisältöön

Lielahden uusi nuorisokeskus aukeaa perjantaina

Julkaistu 15.11.2017 16.19

Kovaa vauhtia kasvava ja kehittyvä Lielahden alue saa perjantaina uuden nuorisokeskuksen. Nyt aukeava nuorisokeskus tarjoaa uudet ja monipuoliset tilat koko alueen nuorille.

 

Lielahden koulun viereen rakennettu uusi nuorisokeskus tarjoaa alueen nuorille tilat yhdessäoloon, oleskeluun ja harrastamiseen. Keskuksesta löytyy muun muassa pieni kiipeilyseinä, erilaisia pelejä ja tietenkin monta mukavaa sohvaa.

Tuoreen nuorisokeskuksen tilat ovat Lielahden koulun kanssa yhteiskäytössä. Koulusta nuorisokeskuksen tiloihin kulkee yhdyskäytävä, mikä mahdollistaa keskuksen tilojen käytön päivisin koulun kuvaamataidon ja liikunnan tunneilla. Koulussa työskentelee myös nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaaja.

– Lielahti on valtavalla vauhdilla kasvava alue ja palveluiden pitää vastata alueen tarpeisiin. Lielahden uudessa nuorisokeskuksessa pystymme tekemään entistä paremmin yhteistyötä Lielahden koulun kanssa. Tämä kokonaisuus palvelee alueen nuoria aiempaa monipuolisemmin, kertoo nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-Seppälä.

Keskuksen avajaisia juhlitaan perjantaina 17.11.2017 klo 12–15 kutsuvieraiden ja median edustajien kanssa ja klo 16–22 nuorten kanssa.

Lielahden nuorisokeskus sijaitsee Lielahden koulun vieressä osoitteessa Lielahdenkatu 15


Lisätietoja

Koordinaattori
Suvi Vuorinen
puhelin 040 806 2323
sähköposti [email protected]