Siirry sisältöön

Ehdota nimeä Hervannan verkostomaiselle hyvinvointikeskukselle Tampereen Raadissa

Julkaistu 13.11.2017 11.17

Hervannassa kehitetään verkostomaista hyvinvointikeskusta, jossa alueen palvelukeskittymän muodostavat lähellä toisiaan useammassa eri kiinteistössä sijaitsevat palvelut. Hyvinvointikeskukselle pohditaan nyt nimeä. Nimeä voi ehdottaa Tampereen Raati -mobiilisovelluksen kautta 31.12.2017 mennessä. Vastaa samalla kyselyyn alueellisista palveluista.

Tampereen Raati on Tampereen kaupungin mobiilisovellus, jossa voi osallistua ja vaikuttaa kaupungin asioihin vastaamalla kaupunkia ja sen palveluja koskeviin kysymyksiin. Sovelluksen saa ladattua älypuhelimeen ilmaiseksi puhelimen sovelluskaupasta. Se toimii Android-, iOS- ja Windows-älypuhelimissa.

Hyvinvointikeskukset ovat alueiden palvelukeskittymiä, joista löytyy kaupungin palveluja, mahdollisuuksia tavata muita ihmisiä sekä tilaa yhdistyksille ja muille toimijoille järjestää toimintaa alueen asukkaille. Jokainen hyvinvointikeskus on alueensa näköinen.

Hervannan verkostomainen hyvinvointikeskus muodostuu terveysasemasta, kirjastosta, nuorisokeskuksesta, elokuvateatterista, vapaa-aikakeskuksesta ja Keinupuiston lähitorista. Yhteistyöllä ja eri toimijoiden entistä tiiviimmällä kumppanuudella halutaan tarjota asukkaille sujuvampia monipuolisia palveluja. Asukkaita kutsutaan mukaan osallistumaan kaikkien hyvinvointikeskusten suunnitteluun ja toteutukseen sekä esimerkiksi alueverkostoihin. Hyvinvointikeskuksissa järjestetään myös erilaista neuvontaa, voit kysyä esimerkiksi aluekoordinaattoreilta alueen palveluista ja toiminnasta tai kertoa omista ideoistasi.


Lisätietoja

Alueelliset palvelut:
Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]

Tampereen Raati:
Suunnittelija
Annamaria Valanto-Pyhältö
puhelin 040 800 7550
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala