Siirry sisältöön

Tampere kysyy asiakkailtaan sosiaali- ja terveyspalveluista

Julkaistu 23.10.2017 7.47

Tampereen kaupunki järjestää vuotuisen asiakaspalautekyselyn 23.10.–5.11.2017 Tampereen ja Oriveden sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille. Kyselylinkki löytyy osoitteesta www.tampere.fi/sotekysely. Vastata voi joko suomeksi tai englanniksi.

Valokuva: Hervannan terveysaseman hoitaja potilaan kanssa.
 

Kysymyksiin vastaaminen vie muutaman minuutin. Kysymykset liittyvät palvelujen saatavuuteen, asiakkaan kohteluun ja palvelun hyödyllisyyteen. Mukana on noin 250 kaupungin omaa toimipistettä sekä OmaPihlaja Hervanta ja OmaPihlaja Kehräsaari.

Kyselyn tulokset julkaistaan Tampereen kaupungin verkkosivuilla. Tulokset luovutetaan palvelujen johdolle ja palvelupisteille.

Viime vuonna kyselyyn kertyi 2 900 vastausta. Eniten kiitosta annettiin asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta. Pitkät jonotusajat olivat suurin kritiikin kohde. Vastanneet toivoivat sähköisten palvelujen kehittämistä sekä asiakkaan mahdollisuutta osallistua nykyistä enemmän palvelun suunnitteluun ja arviointiin.

Tuloksia hyödynnetään palvelujen kehittämisessä. Saatu palaute on osaltaan vaikuttanut siihen, että asiakkaiden osallistumisen mahdollisuuksia on lisätty, sähköisiä palveluja on kehitetty ja palvelujen saatavuutta pyritään parantamaan.

Kyselyyn on kerääntynyt maanantaiaamuun 30.10.2017 mennessä yli 800 vastausta. Vastausaikaa on sunnuntaihin 5.11.2017 saakka.

Lisätietoja

Harjoittelija
Tara Tolonen
Matkapuhelin 040 806 3860
Sähköpostiosoite on muotoa [email protected]

Tiedotetta päivitetty 31.12.2017: Lisätty väliaikatieto vastaajien määrästä.


Teksti Tara Tolonen

Kuvat Opa Latvala