Siirry sisältöön

Tarvitsetko rahoitusta ideallesi?

Julkaistu 11.10.2017 13.22

Onko sinulla hyviä ideoita mutta ei rahaa niiden toteuttamiseen? Joukkorahoitus voi olla ratkaisu pulmaasi. Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää ja saamaan sparrausta joukkorahoitettavalle ideallesi. Kaikille avoin tilaisuus on torstaina 9.11.2017 kello 17–20 Lielahden kartanossa.

Ilta jakautuu kahteen osaan: joukkorahoituksen yleisesittelyyn ja valmennukseen, joka on suunnattu joukkorahoituskampanjaa suunnitteleville.

Yleisesittelyssä osallistujat saavat tiiviin tietopaketin joukkorahoituksesta. Mitä se on ja miten se toimii? Mitä laki sanoo siitä? Millainen on hyvä joukkorahoituskampanja?

Illan jälkimmäinen puoli on suunnattu niille, joilla on jo jokin joukkorahoitettavaksi sopiva idea ja jotka kaipaavat tukea kampanjan aloittamiseen. Joukkorahoituksen asiantuntijat sparraavat osallistujia pienryhmissä onnistuneen kampanjan toteuttamiseksi. Miten juuri sinun kampanjasi saadaan onnistumaan? Mihin pitää vielä syventyä?

Ohjelma:
klo 17–18 Perustietoa joukkorahoituksesta
klo 18–20 Pienryhmissä valmennusta joukkorahoituskampanjaa suunnitteleville
Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.
Paikka: Lielahden kartano, Lielahdenkatu 10-12, Tampere.

Joukkorahoitusilta on osa Tampereen kaupungin 6Aika - Avoimet innovaatioalustat -hanketta, jonka tavoitteena on vauhdittaa joukkorahoituksen yleistymistä Tampereen alueella. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja Tampereen kaupunki. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelun kanssa.

Voit osallistua joko koko tilaisuuteen tai ainoastaan info- tai valmennusosuuteen. Ilmoittaudu pian osoitteessa www.omatesoma.fi/joukkorahoitus. Ilmoittautumisaika päättyy pe 3.11.2017. Tapahtuma on maksuton.


Lisätietoja

Suunnittelija
Lilli-Nora Siikasmaa
puhelin 040 658 7593
sähköposti [email protected]