Siirry sisältöön

Syksyllä kaksi avointa vanhempainiltaa kouluikäisten vanhemmille

Julkaistu 10.10.2017 10.18

Perheiden talo järjestää syksyn aikana kaksi avointa vanhempainiltaa kouluikäisten vanhemmille. Lokakuussa pääkirjasto Metsossa pidettävässä illassa puhutaan masennuksesta perheessä. Marraskuussa Perheiden talossa kysytään isille suunnatussa vanhempainillassa, koska isän pitää huolestua.

Lokakuun vanhempainilta mielenterveydestä ja masennuksesta perheessä on tiistaina 24.10.2017 klo 17–18.30 Metso-kirjaston Lehmussalissa (pohjakerros, os. Pirkankatu 2). Alustuspuheenvuoron pitää Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluiden ylilääkäri Päivi Kiviniemi. Vanhempainillassa kuullaan myös omaisyhdistys Finfami Pirkanmaan puheenvuoro.

Lisäksi vanhempainillassa on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuuden järjestää Perheiden talo yhteistyössä Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluiden kanssa.

Marraskuussa asiaa isille

Marraskuussa pidettävässä Pitääkö isän olla huolissaan -illassa on asiaa erityisesti isille. Ilta pidetään torstaina 16.11.2017 klo 17.30–19 Perheiden talon kulmahuoneessa (os. Itsenäisyydenkatu 21 B).

Isän kannattaa tulla iltaan, jos häntä mietityttää jokin lapseen tai nuoreen liittyvä asia ja vanhempana jaksaminen. Mikä on normaalia lapsuuteen ja nuoruuteen liittyvää toimintaa? Mistä isänkin pitää huolestua? Pitääkö isänä olla huolissaan myös omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan? Aiheesta alustavat isätyöntekijät Juho Soukka ja Howard Byde (Finfami Pirkanmaa ry).

Kumpikin tilaisuus on maksuton. Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen