Siirry sisältöön

Vuoden 2018 Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden tapahtumahaku avautuu

Julkaistu 9.10.2017 14.34

Lasten Pirkkaset-kulttuurikuukausi on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kuukauden aikana on monenlaisia tapahtumia ympäri Pirkanmaata. Vuoden 2018 teema "Sanoilla seikkailuun" kannustaa sekä lapsia että aikuisia tarttumaan kirjoihin ja tutkimaan tarinoita.

 

Tarinoiden lukeminen ja kuunteleminen innostaa mielikuvitteluun, leikkiin ja uusiin tarinoihin. Kaikkien taiteenalojen edustajat ovat tervetulleita mukaan. Kutsummekin nyt kaikki Pirkanmaan kunnat sekä muut lastenkulttuurin tekijät suunnittelemaan toimintaa lastenkulttuurikuukauden ohjelmaa.

Oman tapahtuman voi ilmoittaa osaksi Lasten Pirkkasia 15.11.2017 mennessä. Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, työpajat kurssit tai näyttelyt.

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan esite, jota kunnat & toimijat voivat tilata itselleen. Esitteen hinta riippuu painosmäärästä.
15.11. jälkeen ilmoitetut tapahtumat pääsevät osaksi verkkomainontaa.
Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta!

Kutsua saa jakaa!

Tapahtumien ilmoittaminen:

Ilmoita tapahtumasi osaksi
Lasten Pirkkasia 15.11. mennessä
osoitteessawww.tampere.fi/lastenpirkkaset


Lisätietoja

Johtava koordinaattori (toimensijainen)
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]


Teksti Niina Niiniluoto