Siirry sisältöön

Raitiotien rakentaminen Hämeenkadulla alkaa Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun välillä – uusia liikennejärjestelyjä

Julkaistu 6.10.2017 12.16

Raitiotieallianssi aloittaa viikolla 41 (9.-13.10.2017) raitiotien rakentamistyöt ja niihin liittyvät liikennejärjestelyt Hämeenkadulla Näsilinnankadun ja Kuninkaankadun välillä. Hämeenkadun pohjoisreunassa aloitetaan johtojen ja putkien siirtoa sekä uusimista, muun muassa hulevesiviemäriä, kaapelireitityksiä ja putkituksia uusitaan. Lisäksi tehdään tulevan raitiotien ratapohjaa valmistelevia töitä.

Kuva: Raitiotiekiskoa rakenteilla Hämeenkadulla
 

Hämeenkadun pohjoisin kaista poistuu työalueen osuudelta käytöstä. Auto- ja joukkoliikenteen käyttöön tälle kohdalle jää yksi kaista kumpaankin suuntaan.

Kadun pohjoisreunan jalkakäytävä pysyy käytössä, mutta kapenee töiden ajaksi. Kuninkaankadun kohdalla Hämeenkadun ylittävä läntinen suojatie poistuu käytöstä. Näsilinnankadun kohdalla Hämeenkadun ylittävä suojatie säilyy, mutta sen liikennevalot ovat pois käytöstä töiden aikana.

Katuosuudella nyt alkavia töitä jatketaan mahdollisimman pitkään, talven tuloon asti. Rakentamistöistä aiheutuvista liikennejärjestelyistä ja töiden vaiheista tiedotetaan töiden edetessä.


Lisätietoja

Keskustan alueen lohkopäällikkö
Pasi Samppala
puhelin 050 543 0499

Palautteet:
Asiakaspalvelu, Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
avoinna ma - pe 9 - 16


Teksti Marja Merta