Siirry sisältöön

Onnistuttiinko Tampereen puistojen ja katujen kesäkunnossapidossa?

Julkaistu 2.10.2017 10.26

Anna palautetta ja arvosana kaupungille puistojen ja väylien kesähoidosta ja viihtyisyydestä. Kysely on avoinna 2.–24.10.2017 ja siihen pääsee osoitteesta www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparisto-ja-luonto.

kuva: kannojen istutusta Kirjastonpuistossa
 

Voit arvioida oman asuinalueesi tai jonkun muun Tampereen alueen kunnossapitoa. Tampere on jaettu kymmeneen kunnossapitoalueeseen, ja kartasta voi tarkistaa mihin kunnossapitoalueeseen oma asuinalue kuuluu.

Palautetta pyydetään puistojen ja liikenneväylien yleisestä hoitotasosta ja viihtyisyydestä, katupäällysteiden kunnosta, valaistuksesta, leikkivälineistä, roskahuollon toimivuudesta sekä torien, aukioiden ja kävelykatujen viihtyisyydestä. Arvosana annetaan asteikolta 1–5, jossa 5 on erittäin hyvä. Lisäksi voi antaa myös vapaamuotoista palautetta.

Kysely on keskeinen osa vuosittaista kesäylläpidon laadunseurantatyötä. Kaupunki seuraa puistojen ja katujen hoidon tasoa asukaskyselyillä, tarkastuksilla ja katselmuksilla. Kesäkunnossapidosta tamperelaisilta on kysytty vuodesta 2007 ja talvikunnossapidosta vuodesta 2001 alkaen.


Lisätietoja

Työpäällikkö
Teemu Kylmäkoski
puhelin 040 8016376


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kuvat Satu Aalto