Siirry sisältöön

Kysy terveyspalveluista chatissa

Julkaistu 18.9.2017 13.54

Tampereen kaupungin terveyspalvelujen neuvonnassa, suun terveydenhoidossa ja Hatanpään sairaalassa on otettu käyttöön chat-palvelu. Chatissa voi kysyä yleisluontoisia neuvoja ja ohjeita. Chatissa esiinnytään nimettömänä. Sen kautta ei voi varata vastaanottoaikoja.

Suun terveydenhuollon chat löytyy osoitteesta www.tampere.fi/suunterveydenhuolto, terveyspalvelujen neuvonnan www.tampere.fi/10023 ja Hatanpään sairaalan www.tampere.fi/hatanpaansairaala.

Chat-ikkuna näkyy kunkin sivun oikeassa alareunassa asiakaspalvelijan ollessa linjoilla vastaamassa kysymyksiin. Jos chat-ruutua ei näy, ovat kaikki asiakaspalvelijat juuri silloin varattuja.

  • Suun terveydenhuollon chat on auki arkisin klo 13–15 sekä muulloinkin mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiin vastaavat suun terveydenhuollon ammattihenkilöt.
  • Hatanpään sairaalan chat palvelee arkiaamuisin klo 8.00–9.30 sekä ti–pe klo 14.00–15.45. (Hatanpään chat-pilotti päättyi 31.12.2017).
  • Terveyspalvelujen neuvonnan chatissa kysymyksiin vastaa sairaanhoitaja ja chat on toiminnassa hänen työvuorojensa mukaan.

Suun terveydenhuollon chat on ollut käytössä elokuusta saakka ja siitä on tarkoitus tulla pysyvä palvelu.

Hatanpään sairaalan ja Terveyspalvelujen neuvonnan chatit ovat Tampereen kaupungin digiohjelman kokeiluja. Hatanpään sairaalan chatia kokeillaan marraskuun loppuun ja terveyspalvelujen neuvonnan chatia joulukuun loppuun saakka, jonka jälkeen päätetään niiden jatkosta. Niiden käyttäjien toivotaan vastaavan lyhyeen kyselyyn.

Tiedotetta muokattu
18.9.2017: Korjattu Sanna Ahosen sähköpostiosoite: oikea on sanna.ahonen(a)tampere.fi ilman välikirjaimia.
3.1.2018: Lisätty tarkennus, ettei chat-ruutu näy, mikäli kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuja sekä tieto Hatanpään sairaalan chat-pilotin päättymisestä.
25.5.2020: Poistettu lisätietojen antajan tiedot koskien suun terveydenhuollon chatiä.
9.12.2020: Muokattu lisätietojen antajien tietoja.


Lisätietoja

Terveyspalvelujen neuvonnan chat
Sanna Ahonen
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala