Siirry sisältöön

Lapsiperheiden palvelut yhdessä tampereenpalvelut.fi –osoitteessa

Julkaistu 11.9.2017 10.45

Tampereen kaupunki on avannut lapsiperheiden neuvontasivuston, joka tarjoaa sujuvan ja käytännöllisen tien niin kaupungin, yritysten kuin järjestöjenkin palveluihin.

– Kysyimme suunnitteluvaiheessa lapsiperheiden näkemyksiä hyvästä verkkopalvelusta, ja eri toimijoiden palvelujen saaminen samaan osoitteeseen nousi erittäin selkeänä toiveena esille, kertoo sivustoa kehittävän 6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus -hankkeen projektipäällikkö Outi Vasara.

Palvelut on järjestetty sivustolle lapsiperheiden elämäntilanteiden mukaisesti, jotta ne olisi mahdollisimman helppo löytää. Oli kyse sitten esimerkiksi päiväkotipaikan hakemisesta, koulun aloittamisesta tai nuoren itsenäistymisestä, sivusto vie käyttäjän sujuvasti tiedon äärelle.

Lisää yrityksiä ja järjestöjä mukaan

Kaupungin palvelut ovat jo alkuvaiheessa hyvin edustettuina sivustolla, ja nyt sinne kaivataan lisää yritysten ja järjestöjen tietoja. Lapsiperheiden neuvontasivusto antaa niille ilmaisen mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja hankkia uusia asiakkaita.

– Sivustolla esitellyt kaupungin palvelut saavat tyypillisesti liikkeelle suuria kävijämääriä, sillä niitä käyttävät kaikki lapsiperheet eri elämänvaiheissaan. Niiden rinnalla kannattaa olla esillä, Vasara sanoo.

Tietojen saaminen sivustolle vaatii jonkin verran vaivannäköä, mutta kaupunki auttaa käytännön kysymyksissä. Marraskuun loppuun asti jatkuvassa testivaiheessa sivustojen kehittäjät pystyvät myös reagoimaan nopeasti yritysten ja järjestöjen kehittämisideoihin.


Lisätietoja

6Aika AOA -hanke
Outi Vasara
puhelin 040 806 3548
sähköposti [email protected]

Elina Tervi
puhelin 040 486 7652
sähköposti [email protected]


Teksti Päivi Stenroos