Siirry sisältöön

Terveydenhoitaja tavattavissa tiistaisin neljällä itsehoitopisteellä

Julkaistu 1.9.2017 11.12

Jos mielessäsi pyörii terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä esimerkiksi ravitsemuksesta, painonhallinnasta tai pitkäaikaissairauksista, tule juttelemaan kasvokkain terveydenhoitajan kanssa.

Valokuva: Verenpaineen mittaus terveysneuvontapisteellä.
 

Neljällä Tampereen kaupungin itsehoitopisteellä on terveydenhoitaja tavattavissa tiistaisin ilman ajanvarausta. Terveydenhoitajat neuvovat syksyn ajan tiistaisin Koilliskeskuksen ja Tammelakeskuksen terveysaseman itsehoitopisteillä klo 10–12 sekä Tesoman kirjaston ja Hervannan terveysaseman itsehoitopisteellä klo 13.30–15.30.

Terveysneuvonnan lisäksi terveydenhoitajien kanssa voi käydä läpi laboratoriotuloksia. He auttavat myös verenpaineen mittaamisessa ja sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käytössä, esimerkiksi verkkoajanvarauksessa tai Omakanta-palvelussa. Myös eri järjestöjen ja yhdistysten edustajat osallistuvat joihinkin neuvontapäiviin.

Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvita lähetettä.

Tavallisesti itsehoitopisteillä ei ole henkilökuntaa vaan niissä voi omatoimisesti etsiä terveystietoa, mitata verenpaineen sekä tehdä erilaisia riskitestejä. Kaikkiaan kaupungilla on 12 itsehoitopistettä.

Terveydenhoitajien terveysneuvontapäivien ajat, paikat ja mahdolliset poikkeukset löytyvät osoitteesta www.tampere.fi/terveysneuvontapaivat.


Lisätietoja

Terveydenhoitaja
Seija Nordback
puhelin 040 806 2549
sähköposti [email protected]

Terveydenhoitaja
Minna Nieminen
puhelin 040 801 6862
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala