Siirry sisältöön

Maksutonta liikuntaa nuorille -ohjauskausi alkaa maanantaina 28.8.

Julkaistu 25.8.2017 13.13

Nuorten treenit tarjoavat maksuttomia matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille 11–29-vuotiaille nuorille. Ryhmien tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle nuorelle hauska harrastus ohjattujen treenien muodossa. Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

 

Kokeile uutta lajia, löydä oma harrastuksesi

Kiinnostaisiko kokeilla parkouria? Tätä suosittua lajia voi tulla testaamaan milloin vain ja innostavan ohjaajan opastuksella pääsee kokeilemaan omia rajoja omassa tahdissa. Parkouria treenaillaan tiistaisin Tampereen stadionilla 5.9. lähtien. Parkourin lisäksi tarjolla on esimerkiksi futsalia Tesoman palloiluhallissa, showtanssia Nääshallissa ja sulkapalloa Raholan liikuntakeskuksessa.

Nuorten treenien ohjatuille tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi tulla milloin tahansa, vaikka kesken kauden. Ohjauskausi on 28.8. - 8.12. lukuun ottamatta Tampereen stadionin ryhmiä, jotka alkavat tiistaina 5.9.

Liikuntaneuvonnasta kipinä kivaan harrastukseen

Haluaisitko muuttaa elämäntapojasi aktiivisemmaksi, mutta et ole varma, miten aloittaa? Ei hätää, sillä liikunnanohjaajat haluavat tsempata sinua kohti aktiivisempaa elämää! Liikunnanohjaajaan voit ottaa yhteyttä jos haluat vinkkejä liikkumiseen, haluat kuulla Tampereen eri liikuntamahdollisuuksista, sinulla on liikuntamotivaatio kadoksissa tai tarvitset apua ravintoon liittyvissä asioissa. Liikuntaneuvonta on suunnattu 13–29 -vuotiaille tamperelaisille nuorille. Palvelu on maksuton. Ota rohkeasti yhteyttä!

Nuorten treenien aikataulu

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tuomo Sipinen
puhelin 040 188 1589
sähköposti [email protected]