Siirry sisältöön

Työttömille nuorille tarjolla Pelifarmi-valmennusohjelma

Julkaistu 18.8.2017 15.22

Tampereen kaupunki aloittaa työttömille nuorille suunnatun, maksuttoman Pelifarmi-valmennusohjelman syksyllä. Valmennuksessa käydään läpi pelinteon perusteet. Osallistujat perehtyvät valmennuksessa pelialan eri osa-alueisiin ja tehtäviin, kuten pelisuunnitteluun, äänimaailmaan, grafiikkaan ja ohjelmointiin. Lisäksi opetellaan pelien tuotantoprosessia kokonaisuutena.

Valmennus alkaa syyskuussa ja kestää kolme kuukautta. Pelifarmi on ensisijaisesti suunnattu työttömille nuorille, ja valmennus toteutetaan työkokeiluna. Mukaan voi päästä, jos on 17–29-vuotias ja on kiinnostunut pelialasta sekä pelin tekemisestä. Aiempaa kokemusta pelien tekemisestä ei vaadita.

Hakuaika syksyn Pelifarmi-valmennusohjelmaan päättyy maanantaina 28.8.2017. Ensimmäinen valmennusjakso on 18.9. – 8.12.2017.

Pelifarmi järjestetään pääosin arkipäivisin, viitenä päivänä viikossa ja toteutetaan Tampereen ammattikorkeakoulun, Tamkin, Games Academyn kanssa.

Valmennus on yhteishanke Oulun kaupungin kanssa. Se kuuluu Game Time -hankkeeseen ja on osa 6Aika-strategiaa. Hanketta rahoitetaan Euroopan sosiaalirahastosta.

FB, Twitter ja Instagram: @pelifarmi


Lisätietoja

Koordinaattori
Janne Kaakinen
puhelin +358407071658
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell