Siirry sisältöön

Koululainen, löydä ikioma harrastus Hip-kerhosta

Julkaistu 14.8.2017 13.31

Koululaisten monipuolinen Harrastava iltapäivä eli hip-toiminta käynnistyy jälleen syyskuun alussa. Ilmoittautuminen kouluilla järjestettävään Hip-toimintaan on alkanut ja päättyy keskiviikkona 23.8.2017. Tule mukaan ja löydä itsellesi ikioma harrastus!

Liikuntakerhossa pelataan pallopelejä
 

Eri-ikäiset peruskoululaiset pääsevät tutustumaan ja osallistumaan laajaan kerhotarjontaan joko omalla koululla tai niiden lähellä olevilla liikuntapaikoilla. Kerhotarjontaa on nyt suunniteltu koulupoluittain ja osallistua voi myös toisen koulun Hip -kerhoihin. Myös etäkerhoilu on mahdollista. Tänä syksynä virtuaalisesti voi tutustua niin espanjan, venäjän kuin japaninkin kielen alkeisiin.

Liikunnallisia kerhoja on runsaasti valittavana: freegymia, parkouria, sirkusta, salibandya ja muita pallopelejä. Koululla voi harrastaa myös kulttuuria. Yhteistyössä kulttuuritoimen kanssa tarjotaan muun muassa valokuvausta, draamaa ja kuvataidetta. Kerhovalikoimassa jatkavat tanssikerhot, samoin tiede-, yrittäjyys- ja koodikerhot. Tiede, koodaus ja yrittäjyys nousevat esiin myös opetussuunnitelmassa, ja kerhossa lapset voivat vahvistaa näitä taitoja hauskalla tavalla.

Harrastava iltapäivätoiminta on lapsille ja nuorille maksutonta ja sitä järjestetään kaikilla Tampereen kaupungin peruskoululuilla. Kerhoja toteuttaa osaava joukko eri toimijoita: mukana on järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja opettajia.

Kerhotarjontaan voi tutustua ja kerhoihin ilmoittautua Tampereen kaupungin internetsivuilla 23.8.2017 saakka. Alakoulun kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti internetsivujen kautta, yläkoulun kerhoihin pääsääntöisesti ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Hakuajan jälkeen vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella suoraan koululta. Varsinainen kerhokausi pyörähtää käyntiin syyskuun alkupuolella.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Leena Tiainen
puhelin 040 801 6243
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Hanna Leppänen