Siirry sisältöön

Tule mukaan jalkautumaan nuorten pariin Blockfest-viikonloppuna

Julkaistu 10.8.2017 11.09

Joukko vapaaehtoisia aikuisia ja nuorisotyöntekijöitä jalkautuu juttelemaan juhlivien nuorten kanssa ja auttamaan apua tarvitsevia Blockfest-viikonloppuna. Nuorisopalvelut ja Huolella-verkosto kutsuvat aikuisia mukaan vapaaehtoisten joukkoon.

Kaupunkifestivaali Blockfest rantautuu Tampereen Ratinaan 18.–19.8. Tuhannet tamperelaiset nuoret kokoontuvat tuolloin joko festarialueelle tai sen välittömään läheisyyteen, monet päihtyneenä.

Blockfestin on arvioitu olevan tänä vuonna samankaltainen tapahtuma kuin koulujen päättäjäisilta Rosendahlin rannassa. Viime keväänä koulujen päättäjäisiltana kaupungin nuorisotyöntekijät ja Huolella-verkoston vapaaehtoiset ohjasivat kotiin, ensiapuun tai selviämisasemalle kymmeniä nuoria. Isossa väkijoukossa kasvaa riski tapaturmiin ja erilaisiin hyväksikäyttö- tai väkivaltatilanteisiin.

Ilmoittaudu mukaan jalkautumaan keskiviikkoon 16.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Ilmoita samalla, osallistutko vain toisena iltana vai molempina iltoina. Illat alkavat kello 18.00 lyhyillä infotilaisuuksilla nuorisopalveluiden tiloissa Puutarhakadulla (Puutarhakatu 11, 3. kerros).

Huolella-verkosto on osa Tampereen kaupungin erityisnuorisotyötä, joka laajan yhteistyöverkoston avulla pyrkii ehkäisemään ja vähentämään nuorten päihteidenkäyttöä. Hankkeessa on mukana Tampereen kaupungin eri yksiköitä kuten nuorisopalvelut, sosiaalipäivystys, etsivä työ ja Perhepiste Nopea sekä vanhempainyhdistyksiä, poliisi, nuorisokahvila Uniikki, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, MLL Tampereen osasto ry ja YAD Ry.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]