Siirry sisältöön

Tietotorien syksyn kurssiesite on ilmestynyt

Julkaistu 7.8.2017 14.36

Tampereen kaupunginkirjaston tietotorit järjestävät vasta-alkajille suunnattuja kursseja tietokoneen ja internetin perusasioista. Perus- ja teemakursseille ilmoittautuminen alkaa ma 14.8. ja ilmoittautuminen hoituu puhelimitse tai poikkeamalla tietotoreille.

Opastusta kirjaston tietokoneella
 

Kursseilla harjoitellaan tietokoneen ja internetin käytön alkeita rauhalliseen tahtiin tietotorien henkilökunnan ohjauksessa. Alkeet hallitseville järjestetään lisäksi teemakursseja ja nettivinkkauksia ajankohtaisista aiheista.

Kurssit ovat maksuttomia. Ilmoittautumista varten tarvitaan PIKI-kirjastojen kirjastokortti. Kortin saa maksutta lähimmästä kirjastosta. Käyttämättä jääneestä kurssipaikasta, jota ei ole peruttu kurssin alkamispäivänä klo 8:aan mennessä, veloitetaan 5 €. Maksu lisätään kirjastokortin maksusaldoon. Peruutukset otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä tietotoreilla.

Nettivinkkaukset jatkuvat tuttuun tapaan Sampolan, Hervannan ja Lielahden tietotoreilla, sekä Koilliskeskuksen kirjastossa. Syksyn vinkkauksissa muun muassa tallennetaan kesän kuvia ja tutustutaan muihin ajankohtaisiin aiheisiin. Nettivinkkauksiin ei tarvitse ilmoittautua. Päivämäärät ja aiheet voi varmistaa henkilökunnalta tai kirjaston tapahtumakalenterista.

Paperista kurssiesitettä on jaossa kirjastoissa ja tietotoreilla.


Lisätietoja

Palvelupäällikkö
Perttu Rasi
puhelin 040 8004659
sähköposti [email protected]


Teksti Eva Kallioranta

Kuvat Eva Kallioranta