Siirry sisältöön

Kaikki kaupungin terveysasemat avoinna jälleen maanantaina 7.8.

Julkaistu 4.8.2017 15.17

Tampereen kaupungin kaikki terveysasemat avaavat ovensa kesälomatauon jälkeen maanantaina 7.8.2017. Kesätauon jälkeen terveysasemilla voi olla ruuhkaa. Osa henkilökunnasta on vielä lomalla, joten asemat eivät toimi heti täydellä teholla.

Kaupungin omista terveysasemista neljä oli avoinna koko kesän. Terveysasemista kuusi oli suljettuna viiden viikon ajan.

Kesän aikana Atalan terveysasema on muuttanut Linnainmaalle. Maanantaista 7.8. lähtien Atalan terveysaseman henkilökunta palvelee asiakkaita Linnainmaan terveysaseman tiloissa osoitteessa Kirviälänkatu 2.

Ostopalveluasemista Omapihlaja Hervanta avaa ovensa myös maanantaina 7.8. Omapihlaja Kehräsaari on ollut avoinna 23.7. lähtien.

Linnainmaan ja Tipotien vastaanotoille aika varataan suoraan terveysasemalta

Maanantaista 7.8. lähtien Linnainmaan ja Tipotien terveysasemien ajanvarauskäytäntö muuttuu: terveyspalvelujen neuvonnan (10023) sijaan Linnainmaan ja Tipotien asiakkaat ottavat suoraan yhteyttä omalle asemalleen sähköisellä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Lomake löytyy 7.8. alkaen osoitteesta www.tampere.fi/soteasiointi .

Yhteydenoton perusteella arvioidaan asiakkaan hoidon tarve, jonka perusteella hänen asiansa hoidetaan sähköisten palvelujen avulla, puhelimitse tai varataan aika ammattilaisen vastaanotolle. Uuden toimintamallin tavoitteena on nopeuttaa kiireettömään hoitoon pääsyä.

Linnainmaan terveysasema: puhelin 03 5657 9023
Tipotien terveysasema: puhelin 03 5657 3939


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala