Siirry sisältöön

Holvastissa aloitettiin Toispuolisenpuiston kunnostustyöt

Julkaistu 3.8.2017 12.37

Holvastissa on aloitettu elokuun alussa Toispuolisenpuiston kunnostustyöt. Puistoon tulee uusia leikki- ja kuntoiluvälineitä, ja pelialueita laajennetaan. Myös puiston valaistus ja osa varusteista uusitaan. Työn ajan puisto on aidattu työmaa-alueeksi ja suljettu käytöltä. Kunnostus saadaan valmiiksi syys-lokakuussa.

Leikkipaikalle sijoitetaan kiipeilyteline, erilaisia keinuja, karuselli sekä pienemmille sopivia leikkivälineitä: hiekkalaatikko sekä eläinaiheisia kiikkuja ja leikkimaja. Leikkialueelle tulee myös kukkivia pienpuita ja puunympäryspenkkejä. Erillisellä alueella sijaitseva vaijeriliuku kunnostetaan. Lisäksi uusitaan penkkejä ja kunnostetaan roskakorit. Puistoon tulee myös pyöräteline.

Hiekkakenttä siirretään noin 10 m länteen, ja kentän aidat uusitaan jääkiekkoa kestävällä teräsverkkoaidalla. Kentän itäpuolelle rakennetaan pienempi asfalttipintainen koripallokenttä. Pieni kuntoilupaikka laitteineen tulee kenttien ja leikkipaikan väliin. Hiekkakenttä jäädytetään talvisin. Kentän länsipuolella on avoin monikäyttöinen nurmialue. Puistokäytävät valaistaan led-valaisimilla ja pelikentät liiketunnistimilla toimivilla tolppavalaisimilla.

Puiston kunnostuksen toteuttaa Tampereen Infra. Puistossa tehtiin viime talvena metsänhoitotöitä.


Lisätietoja

Asiakaspalvelu, Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
Frenckell
avoinna ma - pe 9 - 16


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen