Siirry sisältöön

Tämä vai tuo? – Aino Louhen kuvituksia

Julkaistu 29.6.2017 13.59

Haiharan taidekeskuksen Tallissa on heinäkuussa esillä Aino Louhen kuvituksia esittelevä näyttely "Tämä vai tuo?". Näyttely on avoinna 8.–30.7.2017, ti–su klo 12–18.

 

Tämä vai tuo? on kirjailija Eppu Nuotion ja kuvittaja Aino Louhen yhteinen lasten kuvakirjasarja, jossa seikkailevat Fiinu ja hänen äitinsä. Kirjoissa mennään Vilja-ystävän syntymäpäiville, haaveillaan ja suunnitellaan matkoja ja vietetään ihanaa kesäpäivää torilla.

Aino Louhen näyttelyssä nähdään väriä ja yksityiskohtia pursuilevia originaalikuvituksia kolmesta tähän mennessä ilmestyneestä Tämä vai tuo -kirjasta, sekä niihin liittyviä taideinstallaatioita. Tervetuloa syömään jättiläis-synttärikakkua, seisomaan kirsikankukkasateeseen tai tutustumaan ystävälliseen tulivuoreen!


Lisätietoja

Kulttuuriohjaaja
Katri Mononen
sähköposti [email protected]

Haiharan taidekeskus
puhelin vahtimestari 050 336 8664
puhelin Tampere City Cultural Affairs tel. +358 3 5656 6137
Haiharan kartano, Kaukajärvi

Bussi nro. 10 päätepysäkki

Haiharan taidekeskuksessa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Kesäisin alueella toimii taide- ja käsityömyymälä, kahvila sekä kesäteatteri. Kartanorakennus on vuokrattavissa tilaisuuksiin muulloin paitsi touko-, heinä- ja elokuussa, jolloin kartanossa järjestetään taidenäyttelyitä.

  • Esteetön pysäköinti: Kartanolla on oma parkkialue. Parkkipaikkoja on myös Haiharankadun päässä, ennen kartanoaluetta, kadun oikealla puolella. Parkkipaikalla ei ole erillisiä inva-pysäköintipaikkoja.
  • Luiska: Päärakennuksen pääsisäänkäyntiin asennetaan pyynnöstä siirrettävä luiska. Avustaja tarvitaan. Luiskaa voi tiedustella etukäteen vahtimestarilta numerosta puh. 050 351 6441. Tallirakennukseen on esteetön pääsy alakertaan (avustaja tarvitaan) mutta ei yläkertaan. Kahvioon ja Runebergin mökkiin ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä.
  • Wc: Miehille ja naisille Tallissa sekä päärakennuksessa. Ei erillistä esteetöntä wc:tä.
  • Avustavat koirat: Opas-, avustaja- ja kuulokoirat ovat tervetulleita tiloihin.


Kuvat Aino Louhi